Cuida’t amb el nostre assortiment de quefir. En pots trobar diferents varietats.

Quefir saludable i deliciós per a la rutina diària

26 de abril de 2024

Inclous quefir en l’alimentació? És recomanable, ja que és ric en probiòtics i un aliat de la salut intestinal que enforteix el sistema immunitari i millora la digestió. D'un temps ençà, ha guanyat popularitat gràcies a la seva versatilitat i inconfusible gust àcid, però ple de matisos. S'obté a partir de la fermentació de la llet amb cultius de bacteris i llevats.

Si encara no l’has tastat, no saps què et perds. No esperis més! Tria el teu quefir preferit. Te n’oferim des de les varietats tradicionals fins al de coco o el de maduixa i plàtan.

Quines classes de quefir puc trobar a Mercadona?

Líquids

Kéfir Mercadona.

Descobreix la frescor i la versatilitat del nostre assortiment de quefir líquid, una gamma d'opcions delicioses i nutritives que satisfan tots els gustos. Disponibles en ampolla de 250 g.

  • Quefir bevible natural 0 % matèria grassa: totes les bondats del quefir en aquesta beguda. Gaudeix de la riquesa de probiòtics en cada glop, sense amoïnar-te pel greix!
  • Quefir bevible de maduixa i plàtan: et fascinarà aquesta combinació harmoniosa de gustos mentre et nodreixes amb els beneficis del quefir.
  • Quefir bevible de coco: Un gust refrescant, amb un toc dolç i tropical provinent de la llet de coco… Una beguda exòtica i deliciosa que et revitalitzarà. Perfecte en qualsevol moment del dia.

Pot

Kéfir Mercadona.

  • Quefir natural gust suau: Una delícia per al paladar, d'acidesa suavitzada, textura cremosa i un gran valor nutricional. Pot de 500 g.

Altres recomanacions

Per endolcir les ocasions especials, et suggerim la nostra àmplia varietat de pans de pessic i magdalenes.

Enriqueix el teu cistell equilibrat amb el nostre assortiment de cereals: de civada, farcits, de musli, amb xocolata, etc.

Descobreix la nostra fruita de butxaca, molt pràctica, ideal per consumir en qualsevol moment i per a qualsevol edat.