El proper 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac/a. Mercadona se suma a aquesta commemoració fent palès el seu fort compromís amb les necessitats d'aquest col·lectiu, que es tradueix en nombrosos productes sense gluten al nostre lineal i una feina constant per seguir innovant i ampliant l’assortiment.
Per anar preparant el terreny t'ensenyem a preparar un Pa de pessic sense Gluten farcit de crema de llimona i fruites del bosc, una recepta deliciosa apta per a persones celíaques que combina el gust refrescant de la crema de llimona amb el toc silvestre de les fruites vermelles. Sorprèn la teva família o els amics amb una presentació d'alta rebosteria que tothom voldrà tastar.
Segueix pas a pas el vídeo de la Recepta de Pa de pessic sense Gluten
Ingredients per a 4 persones
- 375 g de Preparat de pa de pessic
- 300 ml de Nata sense lactosa
- 4 ous
- 300 g de Fruites del bosc
- Sucre de llustre
- Sal
Ingredients per a la Crema de Llimona:
- 250 g de mantega sense lactosa
- 300 g de sucre
- 5 ous
- 3 llimones
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquest pa de pessic tan bo.
Per fer el pa de pessic
1. Bateu 4 ous en un bol.
2. Afegiu-hi un polsim de sal.
3. Incorporeu-hi la nata.
4. Tot seguit, afegiu-hi el preparat de pa de pessic sense gluten.
5. Bateu fins que quedi homogeni.
6. Unteu un motlle amb la mantega fosa.
7. Empolseu-hi una mica de Preparat de pa de pessic.
8. Aboqueu la massa al motlle que heu untat.
9. Feu-ho al forn a 170 º, només amb escalfor a baix, uns 35 minuts. Passats 30 minuts, punxeu el pa de pessic per comprovar-ne la cocció.
Per preparar la crema de llimona
1. Barregeu el sucre amb la mantega en una olla.
2. Afegiu-hi el suc de les llimones.
3. Incorporeu-hi els 5 ous.
4. Bateu-ho i porteu-ho a ebullició.
5. Talleu el pa de pessic.
6. Farciu el pa de pessic amb la crema ja freda.
7. Afegiu-hi les fruites del bosc i aneu fent capes.
8. Per acabar, decoreu-ho amb sucre de llustre.
Mercadona manté una relació molt estreta amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), amb l'objectiu de seguir col·laborant en la millora de la informació i la formació dels consumidors sobre al·lergògens, analitzar els diferents problemes que hi ha i buscar solucions que en satisfacin les necessitats.
Altres recomanacions
Si busques més productes Sense Gluten, entra a aquesta secció; hi trobaràs alguns dels més de 1.250 productes que tenim amb aquesta característica.
I si vols aprendre a cuinar altres dolços, segueix el nostre vídeo pas a pas per fer una recepta boníssima i senzilla de Pastís de Cireres.