T'ensenyem a fer un Pa de pessic sense gluten deliciós. Una recepta molt fàcil de fer.

Recepta de Pa de pessic sense Gluten farcit de crema de llimona i fruites del bosc

21 de maig de 2019

El proper 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac/a. Mercadona se suma a aquesta commemoració fent palès el seu fort compromís amb les necessitats d'aquest col·lectiu, que es tradueix en nombrosos productes sense gluten al nostre lineal i una feina constant per seguir innovant i ampliant l’assortiment.

Per anar preparant el terreny t'ensenyem a preparar un Pa de pessic sense Gluten farcit de crema de llimona i fruites del bosc, una recepta deliciosa apta per a persones celíaques que combina el gust refrescant de la crema de llimona amb el toc silvestre de les fruites vermelles. Sorprèn la teva família o els amics amb una presentació d'alta rebosteria que tothom voldrà tastar.

Segueix pas a pas el vídeo de la Recepta de Pa de pessic sense Gluten

Ingredients per a 4 persones

  • 375 g de Preparat de pa de pessic
  • 300 ml de Nata sense lactosa
  • 4 ous
  • 300 g de Fruites del bosc
  • Sucre de llustre
  • Sal

Ingredients per a la Crema de Llimona:

  • 250 g de mantega sense lactosa
  • 300 g de sucre
  • 5 ous
  • 3 llimones

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquest pa de pessic tan bo.

Per fer el pa de pessic

1. Bateu 4 ous en un bol.

paso 1 Receta bizcocho sin gluten

2. Afegiu-hi un polsim de sal.

paso 2 Receta bizcocho sin gluten

3. Incorporeu-hi la nata.

paso 3 Receta bizcocho sin gluten

4. Tot seguit, afegiu-hi el preparat de pa de pessic sense gluten.

paso 4 Receta bizcocho sin gluten

5. Bateu fins que quedi homogeni.

paso 5 Receta bizcocho sin gluten

6. Unteu un motlle amb la mantega fosa.

paso 6 Receta bizcocho sin gluten

7. Empolseu-hi una mica de Preparat de pa de pessic.

paso 7 Receta bizcocho sin gluten

8. Aboqueu la massa al motlle que heu untat.

paso 8 Receta bizcocho sin gluten

9. Feu-ho al forn a 170 º, només amb escalfor a baix, uns 35 minuts. Passats 30 minuts, punxeu el pa de pessic per comprovar-ne la cocció.

paso 9 Receta bizcocho sin gluten

paso 10 Receta bizcocho sin gluten

Per preparar la crema de llimona

1. Barregeu el sucre amb la mantega en una olla.

paso 11 Receta bizcocho sin gluten

paso 12 Receta bizcocho sin gluten

2. Afegiu-hi el suc de les llimones.

paso 13 Receta bizcocho sin gluten

3. Incorporeu-hi els 5 ous.

paso 14 Receta bizcocho sin gluten

4. Bateu-ho i porteu-ho a ebullició.

paso 15 Receta bizcocho sin gluten

5. Talleu el pa de pessic.

paso 16 Receta bizcocho sin gluten

paso 17 Receta bizcocho sin gluten

6. Farciu el pa de pessic amb la crema ja freda.

paso 18 Receta bizcocho sin gluten

7. Afegiu-hi les fruites del bosc i aneu fent capes.

paso 19 Receta bizcocho sin gluten

paso 20 Receta bizcocho sin gluten

paso 21 Receta bizcocho sin gluten

8. Per acabar, decoreu-ho amb sucre de llustre.

paso 22 Receta bizcocho sin gluten

paso 23 Receta bizcocho sin gluten

Mercadona manté una relació molt estreta amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), amb l'objectiu de seguir col·laborant en la millora de la informació i la formació dels consumidors sobre al·lergògens, analitzar els diferents problemes que hi ha i buscar solucions que en satisfacin les necessitats.

Altres recomanacions

Si busques més productes Sense Gluten, entra a aquesta secció; hi trobaràs alguns dels més de 1.250 productes que tenim amb aquesta característica.

I si vols aprendre a cuinar altres dolços, segueix el nostre vídeo pas a pas per fer una recepta boníssima i senzilla de Pastís de Cireres.