Aprèn a preparar aquest gaspatxo original amb maduixots com un dels ingredients principals.

Recepta de Gaspatxo de Maduixots

09 de maig de 2019

Has tastat alguna vegada el Gaspatxo de Maduixots? Amb l'arribada del bon temps, venen més de gust les receptes refrescants. El gaspatxo, un dels plats més representatius de la nostra gastronomia, és perfecte per als dies de calor.

Et presentem una recepta deliciosa de gaspatxo que s’elabora amb maduixots, tomàquet, pebrot vermell, oli d'oliva, alfàbrega i un toc de formatge parmesà.

Menjar els maduixots en gaspatxo és la manera més original de consumir una de les fruites més apetitoses de la temporada. Serveix-lo ben fred!

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Gaspatxo de Maduixots

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de maduixots
  • 3 tomàquets de pera
  • 1 pebrot vermell
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena
  • Alfàbrega
  • Pebre negre
  • Sal
  • Formatge grana padano
  • Aigua

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens tots els detalls per preparar aquesta recepta deliciosa.

1. Talleu els maduixots a daus i a trossets.

Paso 1 Receta gazpacho fresones

2. Talleu els pebrots a tires i a trossets.

Paso 2 Receta gazpacho fresones

3. Peleu i talleu els tomàquets.

Paso 3 Receta gazpacho fresones

4. Poseu els maduixots, els tomàquets, el pebrot, l'aigua, la sal i el pebre negre a la trituradora.

Paso 4 Receta gazpacho fresones

5. Afegiu-hi tres cullerades d'oli i una cullerada de vinagre de Mòdena.

Paso 5 Receta gazpacho fresones

6. Tritureu-ho.

Paso 6 Receta gazpacho fresones

7. Serviu-ho en un bol. Afegiu-hi daus de maduixot i pebrot, i decoreu-ho amb alfàbrega i encenalls de formatge grana padano.

Paso 7 Receta gazpacho fresones

Paso 8 Receta gazpacho fresones

Altres recomanacions

Si t'agraden més els maduixots per postres, tasta aquesta Recepta de Maduixots saltats amb Gelat de Vainilla.

I si busques més receptes refrescants de gspatxo amb fruites, t'encantarà aquest Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre.