Per seguir complint amb els bons propòsits, aprèn a cuinar aquesta Crema de carabassa i llenties.

Recepta de Crema de carabassa i llenties

03 de febrer de 2020

Vols aprendre a preparar una Crema de carabassa i llenties deliciosa? És un plat molt complet i fàcil de cuinar, perfecte per a cuidar-se a l’hivern i complir amb els bons propòsits d'alimentació.

Ara que venen tant de gust els plats de cullera calents, gaudeix d'aquesta combinació formidable d'ingredients i gustos. És boníssima! Ideal com a primer plat, tant per dinar com per sopar.

Segueix pas a pas la Recepta de Crema de carabassa i llenties

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pot de llentia pardina
  • 250 g de carabassa
  • 700 ml de beguda d’arròs 100 % vegetal
  • ½ patata
  • 1 ceba
  • 1 branqueta de romaní
  • 1 cullerada de farigola
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Pas a pas:

1. Trossegeu la carabassa i la mitja patata.

Trocear la calabaza y media patata.

2. Feu-ho al forn a 180 ºC, durant 40 minuts.

Asar la calabaza y la patata en el horno a 180 º durante 40 minutos.

3. Passats 35 minuts, amaniu-ho amb romaní, oli i sal.

A los 35 minutos aderezar la calabaza y la patata con romero, aceite y sal.

4. Talleu la ceba a dauets i sofregiu-la en una olla.

Cortar la cebolla en tacos pequeños y sofreírla en una olla.

5. Afegiu-hi la carabassa i la patata rostides al forn i ofegueu-ho 5 minuts.

Añadir la calabaza y la patata asadas y rehogar 5 minutos.

6. Afegiu-hi la beguda d’arròs.

Añadir la bebida de arroz a las verduras.

7. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

Rectificar de sal y pimienta.

8. Afegiu-hi la meitat del pot de llenties i coeu-ho 10 minuts.

Añadir la mitad del bote de lentejas y cocer 10 minutos

9. Tritureu tots els ingredients a la mateixa olla (amb el foc apagat).

Triturar todos los ingredientes en la misma olla (con el fuego apagado).

10. Torneu-ho a posar al foc i afegiu-hi l’altra meitat del pot de llenties i la farigola.

Poner en el fuego de nuevo y añadir la otra mitad del bote de lentejas y el tomillo.

Añadir la otra mitad del bote de lentejas y el tomillo.

11. Cuineu-ho 1 minut i serviu-ho amb un toc d’oli i farigola.

11.	Cocinar 1 minuto y servir con un toque de aceite y tomillo.

Altres recomanacions

T’agraden els plats de cullera calents? Para atenció a aquesta recepta de Crema de Bròcoli amb Ametlles. Si necessites més idees per cuinar, visita la nostra secció de Receptes.