Ús de galetes

Utilitzem "galetes" pròpies i de tercers per elaborar el lloc. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de galetes.

T'ensenyem a cuinar pas a pas un guisat de Conill amb xocolata i raïm, una recepta exquisida i original.

Recepta de Conill amb xocolata i raïm

20 de setembre de 2018

Et ve de gust cuinar una recepta d’allò més original? Et presentem una manera molt saborosa de preparar la carn de conill que trobaràs a la Carnisseria de Mercadona.

Si t'agrada combinar sabors, la xocolata va bé fins i tot amb les carns, especialment el conill, i altres plats salats. Aprofita el raïm; ja veuràs com dona un toc molt especial al guisat.

Segueix pas a pas aquesta recepta exquisida i... No t’oblidis de sucar el pa a la salsa; és boníssima!

Segueix el vídeo pas a pas per elaborar la Recepta de Conill amb xocolata i raïm:

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 conill (inclòs el fetge)
  • Raïm blanc
  • 3 grans d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • 10-15 g de xocolata negra 85 % cacau
  • 1 canonet de canyella
  • 12-15 ametlles
  • ½ got de vi negre
  • Sal
  • Pebre negre
  • Farigola
  • Julivert picat
  • Llorer

Per a la guarnició:

  • Ceba tendra
  • Pa de fogassa de sègol i espelta
  • Bolets laminats saltats

Pas a pas:

1. Poseu en un morter les ametlles pelades, la presa de xocolata negra i el fetge sofregit del conill. Piqueu-ho tot fins que quedi compacte.

Paso 12 Conejo chocolate uva

Paso 13 Conejo chocolate uva

Paso 14 Conejo chocolate uva

Paso 15 Conejo chocolate uva

2. Sofregiu el conill en una paella fonda amb poc oli.

Paso 1 Conejo chocolate uva

3. Salpebreu-lo.

Paso 2 Conejo chocolate uva

4. Enrossiu-lo a foc mitjà.

Paso 3 Conejo chocolate uva

5. Afegiu-hi els alls pelats i trossejats; deixeu-ho que cogui un parell de minuts.

Paso 4 Conejo chocolate uva

6. Incorporeu-hi el mig got de vi negre.​

Paso 5 Conejo chocolate uva

7. Reduïu-ho fins que l'alcohol s'evapori.

Paso 6 Conejo chocolate uva

8. Afegiu-hi la fulla de llorer, una mica de farigola, el canonet de canyella i el julivert picat.

Paso 7 Conejo chocolate uva

Paso 8 Conejo chocolate uva

Paso 9 Conejo chocolate uva

9. Tireu-hi aigua fins a cobrir-ho i coeu-ho a foc mitjà durant uns 25 minuts aproximadament.

Paso 10 Conejo chocolate uva

Paso 11 Conejo chocolate uva

10. Incorporeu-hi la picada d'ametlles, xocolata negra i fetge del conill i coeu-ho a foc mitjà durant 5 minuts.

Paso 16 Conejo chocolate uva

11. Afegiu-hi el raïm i coeu-ho 5 minuts més.

Paso 17 Conejo chocolate uva

12. Presenteu el plat acompanyat de bolets saltats, ceba tendra a la planxa i pa fregit.

Paso 18 Conejo chocolate uva

Mercadona se suma a la campanya de foment del consum de carn de conill, iniciativa que promou l'Organització Interprofessional per impulsar el sector cunícola (INTERCUN), l'objectiu de la qual és donar a conèixer aquest aliment a tots els públics. La carn de conill és un producte molt versàtil disponible a la Carnisseria de Mercadona.

Altres recomanacions

Coneixes la Nova Carnisseria de Mercadona? Incorpora un Punt d'Acabat on els clients poden sol·licitar el tall que vulguin, sense cost addicional.

Et ve de més gust una recepta de peix? Prova a cuinar aquesta deliciosa Graellada de Peix i Marisc.