AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Per a aquest estiu et proposem fer una exquisida Graellada de Peix i Marisc que delectarà els teus familiars o amics.

Recepta de Graellada de Peix i Marisc

08 de agost de 2018

L'estiu és el moment perfecte per organitzar una Graellada de Peix i Marisc, saborosa i lleugera. Fes a la brasa una orada i sardines, i acompanya-les de gambots, llagostins i musclos que trobaràs a la Peixateria de Mercadona.

Completa el plat amb verdures a la brasa, com ara carbassó, tomàquet o espàrrecs verds, i potencia tots els gustos amb una picada d'ametlles o una emulsió d'oli amb llimona i julivert.

Tota una temptació, oi?

Segueix el vídeo de la Recepta de Graellada de Peix i Marisc:

Ingredients per a 4 persones:

  • Una malla de musclos
  • 4 gambots
  • 4 llagostins
  • 1 orada fresca oberta per la meitat
  • 8 sardines fresques
  • 1 paquet d'espàrrecs verds
  • 2 tomàquets
  • 1 carbassó
  • 1 llimona
  • Julivert fresc
  • 1 gra d'all
  • Ametlles fregides
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal grossa

Pas a pas:

Si vols seguir els nostres consells d'elaboració de la Recepta de Graellada de Peix i Marisc, els pots consultar aquí pas a pas. Bon profit!

1. Enceneu les brases.

Encender las brasas.

2. Mentre es fan les brases, prepareu les dues salses d'acompanyament. Primer feu una picada al morter amb ametlla, julivert, un gra d'all, pebre vermell dolç i un rajolí d'oli. Reserveu-ho.

Para la salsa de acompañamiento poner almendra para picar en el mortero

Añadir perejil al mortero para elaborar la salsa

Añadir pimentón dulce en el mortero para la salsa

Añadir aceite al mortero para la salsa

Picar todos los ingredientes

Picar hasta mezclar todos los ingredientes.

3. Després prepareu un oli amb llimona i julivert: poseu en un recipient el suc de mitja llimona, julivert tallat ben petit, força oli i una mica de sal. Emulsioneu-ho tot amb l'ajuda d'una batedora. Reserveu-ho.

Preparar un aceite de limón y perejil

Poner en un recipiente el zumo de medio limón, perejil muy picado, aceite en abundancia y una pizca de sal

Emulsionar todo con la ayuda de una batidora.

Reservar la salsa

4. Prepareu les verdures: talleu els tomàquets per la meitat, el carbassó a rodanxes i retireu la part sobrera dels espàrrecs verds.

Cortar en rodajas los tomates

Cortar en rodajas el calabacín

Cortar en trozos los espárragos trigueros

5. Quan les brases estiguin a punt, rostiu les verdures juntament amb mitja llimona. Retireu-les i reserveu-les en un lloc calent.

 Asar las verduras junto a medio limón. Retirarlas y reservar en un lugar caliente

6. Feu a la brasa els gambots i els llagostins.

Cocinar a la brasa los gambones y los langostinos.

7. Feu a la brasa els musclos (es tapen amb una campana si és possible), fins que s'obrin.

 Cocinar a la brasa los mejillones (se tapan con una campana si es posible), hasta que se abran.

8. Saleu les sardines i feu-les a la brasa.

Salar las sardinas y asarlas a la brasa.

9. Rostiu l'orada oberta per la meitat.

Asar la dorada abierta por la mitad.

10. Emplateu-ho. Poseu en dos recipients la picada d'ametlla i l'oli amb llimona i julivert.

Emplatar, colocando en dos recipientes la picada de almendra y el aceite con limón y perejil.

Has vist com n’és, de fàcil, gaudir d'una deliciosa Graellada de Peix i Marisc aquest estiu? Segueix la nostra recepta pas a pas i gaudeix-ne amb la família o els amics.

Altres recomanacions

Per començar la reunió, res millor que uns Aperitius d'Estiu, deliciosos i ideals per compartir.

Després de la graellada, segur que us venen de gust uns Gelats de Mercadona, combinacions de sabors irresistibles per combatre la calor i rematar aquest àpat tan fantàstic.