Una Amanida de Bastonets de Surimi és una opció ideal per als teus dinars o sopars estiuencs. Segueix la nostra recepta pas a pas.

Recepta d'Amanida de Bastonets de Surimi

10 de agost de 2018

Un dels plats que més ve de gust a l'estiu és una amanida fresqueta. Acompanya els dinars o sopars estiuencs que t'esperen amb aquesta recepta senzilla d'Amanida de Bastonets de Surimi i sorprèn la teva família i els amics.

Afegeix-hi llagostins, cors de palmera, ruca, alvocat, cogombrets, rodanxes d'olives, tàperes, blat de moro dolç, cibulet i salsa de maionesa amb vinagre de xerès.

Trobaràs tots els ingredients necessaris a Mercadona. Una delícia per compartir!

Segueix el vídeo pas a pas per elaborar la Recepta d'Amanida de Bastonets de Surimi

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 paquet de bastonets de surimi
  • Llagostins pelats congelats
  • 1 bossa de ruca
  • 1 pot d'olives a rodanxes
  • 1 pot de cogombrets amb gust d’anxova
  • 1 pot de tàperes
  • 1 pot de cors de palmera al natural sencers
  • 1 pot de blat de moro dolç
  • 1 alvocat fresc
  • 1 pot de maionesa
  • Vinagre de xerès
  • 1 paquet de cibulet
  • Puntes Saladitos

Pas a pas:

Tot seguit et detallem els passos per fer aquesta amanida senzilla i refrescant. Bon profit!

1. Trossegeu els bastonets de surimi, els cors de palmera, els cogombrets i el cibulet.

Trocear los palitos de surimi para la ensalada

Trocear los palmitos para la ensalada

Trocear los pepinillos para la ensalada

Trocear el cebollino para la ensalada

2. Talleu l’alvocat a rodanxes.

Cortar en rodajas el aguacate para la ensalada.

3. Salteu els llagostins en una paella amb poc oli. Reserveu-los.

Saltear los langostinos en una sartén con poco aceite y reservar.

4. Poseu maionesa i vinagre de xerès en un bol. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.

Añadir en un bol mayonesa y vinagre de Jerez, mezclar bien y reservar.

5. Poseu en un bol gran la ruca, el surimi, els cogombrets, les tàperes, les olives a rodanxes, el blat de moro dolç i els cors de palmera.

Colocar en un bol grande la rúcula.

Colocar en un bol el surimi, los pepinillos, las alcaparras, las aceitunas en rodajas, el maíz dulce y los palmitos.

Colocar en un bol grande los pepinillos.

Colocar en un bol grande las aceitunas y las alcaparras.

Colocar en un bol grande el maíz dulce.

6. Barregeu bé tots els ingredients.

Mezclar bien todos los ingredientes de la ensalada

7. Afegiu-hi els llagostins.

Añadir los langostinos a la ensalada.

8. Incorporeu-hi l'alvocat.

Añadir el aguacate troceado para la ensalada.

9. Amaniu-ho amb la salsa de maionesa amb vinagre.

Rociar la ensalada con la salsa de mayonesa con vinagre.

10. Escampeu-hi el cibulet; si cal, afegiu-hi unes gotes d'oli d'oliva.

Espolvorear la ensalada con el cebollino; añadir unas gotas de aceite de oliva si fuera necesario.

11. Decoreu-ho amb les puntes Saladitos.

Decorar la ensalada con los picos saladitos

Altres recomanacions

Si busques altres receptes fresques per gaudir-ne aquest estiu, aquí tens diversos plats ideals per a dies calorosos:

I si vols acabar l’àpat amb unes postres exòtiques, tasta els nostres Mochis Gelats. Pots triar entre mango i coco.