Aprèn quatre receptes amb la nostra pasta integral i descobreix-ne la millora de qualitat.

Quatre receptes delicioses amb pasta integral, elaborada amb sèmola 100 % integral

22 de gener de 2024

Saps que hem millorat el nostre assortiment de pasta integral? N’hem elevat al màxim la qualitat amb sèmola 100 % integral per oferir-te la millor textura i un gust suau que conserva tota l'autenticitat de la pasta integral.

La pasta integral és una opció perfecta per a tothom, especialment per a qui cerca més contingut en fibra, cosa que contribueix a una digestió saludable i a mantenir estables els nivells de sucre a la sang.

Elaborada amb sèmola de blat integral, la nostra pasta conserva totes les parts del gra, incloent-hi el germen i el segó, que hi donen un color més fosc.

A més, la pasta integral destaca per la seva textura més ferma, la qual cosa la fa ideal per a diverses preparacions culinàries. Tot seguit, et suggerim unes receptes delicioses. T’animes a preparar-les?

Quatre receptes amb pasta integral (per a dues persones)

Espaguetis amb carbonara de bolets

Recetas con pasta integral.

1. Posa aigua abundant amb sal a bullir. Així que bulli, afegeix-hi 200 g d’espaguetis i cuina’ls durant 7 minuts (acabaràs de fer la pasta a la paella).

2. Salta 150 g de mescla de bolets intensa en una paella amb oli. Salpebra els bolets i cuina’ls fins que hagin deixat anar la major part de l’aigua.

3. Cola els espaguetis i afegeix-los a la paella dels bolets. Remena-ho per mesclar els sabors i acabar la cocció de la pasta.

4. En un bol, bat 1 ou sencer i 1 rovell, afegeix-hi 50 g de grana padano acabat de ratllar i abundant pebre negre molt. Afegeix-hi un cullerot d'aigua de cocció dels espaguetis i mescla-ho.

5. Afegeix la mescla d'ou a la pasta amb bolets i remena-ho a la paella, sempre a foc molt baix i sense deixar de mesclar. S'ha d'aconseguir una salsa amb textura cremosa, però no quallada del tot.

6. Serveix els espaguetis al plat amb una mica de pebre negre acabat de moldre i grana padano.

Penne amb pesto d'alvocat i cirerols escalivats

Recetas con pasta integral.

1. Renta 150 g de cirerols i posa’ls en un recipient apte per al forn. Salpebra’ls, afegeix-hi 4 cullerades d'oli d'oliva i 2 de vinagre balsàmic de Mòdena i posa'ls al forn a 200 ºC durant 20 minuts o fins que es comencin a obrir.

2. Cou 200 g de pasta penne en aigua salada abundant entre 11 i 13 minuts.

3. En un processador d'aliments o en un got batedor, posa ¾ d'un alvocat, uns 15 g d'alfàbrega, mig all, el suc d'1 llimona, 2 cullerades d'oli d'oliva, 10 g d'espinacs i una mica de grana padano. Tritura-ho i salpebra-ho.

4. Mescla bé la pasta amb la salsa d'alvocat i incorpora-hi els cirerols escalivats.

5. Serveix els penne als plats amb una mica de ruca i decora-ho amb un rajolí de l'oli i el vinagre de rostir els cirerols, un polsim de grana padano ratllat i ratlladura de llimona.

6. Es poden menjar tant acabats de fer com freds.

Consomé de pollastre amb corallini

Nota: no tenim disponibles els corallini a les Canàries.

Recetas con pasta integral.

1. Mescla 50 g de sal i 30 g de sucre en un bol o plata, i obra-hi uns foradets.

2. Separa bé les clares dels rovells de 2 ous i encaixa els rovells als foradets de la mescla de sal i sucre. Cobreix-los amb delicadesa.

3. Deixa’ls curar prop d'1 hora i mitja a temperatura ambient. Destapa’ls i renta’ls amb aigua. Reserva’ls.

4. Fes bullir 300 ml de brou de pollastre. Afegeix-hi 50 g de corallini i cuina’ls uns 5 minuts.

5. Serveix la sopa en dos plats fondos i afegeix-hi de seguida els rovells.

6. Empolsa-hi una mica de cibulet acabat de picat abans de menjar.

Corallini tres delícies

Recetas con pasta integral.

Una altra opció ideal i innovadora amb la nostra pasta corallini és aquesta versió de l'arròs tres delícies. Fàcil, saborosa i original, t’expliquem com fer-la pas a pas:

1. Posa aigua abundant amb sal a bullir. Així que arrenqui el bull, afegeix-hi 200 g de corallini i cuina’ls entre 5 i 6 minuts.

2. Mentrestant, prepara una truita francesa. Un cop feta, talla-la a trossets. Reserva-la.

3. A la mateixa paella, afegeix una mica més d'oli i salta els pèsols durant uns 7 minuts.

4. Afegeix la pasta cuita a la paella i mescla-la bé amb els ingredients ja saltats.

5. Condimenta-ho amb sal i pebre al gust, mescla-ho una darrera vegada i serveix-ho calent.

6. Per acabar, incorpora-hi gall dindi o pernil dolç a daus i acaba-ho amb una mica de cibulet picat.

Altres recomanacions

Si cerques opcions de pasta sense gluten, te n’oferim una bona varietat.

Coneixes els productes de Mercadona que pots preparar a la fregidora d'aire?