Una piadina és perfecta per a utilitzar-la com a base de pizza. Tasta-la!

Piadina, ideal com a base de pizza fina i cruixent

08 de maig de 2020

Coneixes la piadina? Potser l'has consumit de la manera més clàssica: doblegada. Tanmateix aquest pa d'estil italià admet moltes altres formes de consum, una d'elles com a base de pizza. Boníssima!

Característiques de la piadina

  • És molt fàcil de preparar.
  • S'elabora amb farina de blat i oli d'oliva verge extra.
  • Quan s’escalfa s’aconsegueix una textura fina i cruixent.

Preparació per a consumir-la en forma de pizza

Per a utilitzar una piadina com a base de pizza, cal fer servir el forn. Ja veuràs com queda al teu gust, molt apetitosa. Passos que cal seguir:

  • Preescalfeu el forn a 240 ºC.
  • Repartiu els ingredients favorits damunt la massa.
  • Poseu-la al forn entre 5 i 8 minuts, i llestos!

Pots preparar les pizzes com vulguis. Per si necessites idees, com a suggeriment, et proposem aquestes dues combinacions, que seran tot un èxit:

Texto 1 Imagen Piadinas

Pizza de pernil

  • Base de tomàquet fregit
  • Mozzarella
  • Pernil serrà
  • Ruca fresca

Texto 2 Imagen Piadinas

Pizza de verdures

  • Mozzarella
  • Carabassó
  • Xampinyons
  • Albergínia
  • Pebrot vermell

Per a consumir-la de la manera més clàssica, en forma de piadina

Una piadina admet diverses formes de preparació i totes són delicioses. Per exemple, farcida al gust i doblegada, que sol ser la modalitat més popular. Passos que cal seguir:

  • Escalfeu-la en paella a foc mitjà, durant un minut per cada banda.
  • Poseu-hi els ingredients favorits.
  • Doblegueu-la per la meitat, i llestos!

Suggeriments per a preparar una piadina doblegada deliciosa:

Texto 3 Imagen Piadinas

  1. Piadina farcida de formatge de cabra, pit de pollastre i ceba vermella.
  2. Piadina farcida de formatge feta, rodanxes d'olives verdes i negres, tomàquet sec i canonges.

A banda d'aquestes modalitats, també la pots fer servir per a dipejar i acompanyar qualsevol tipus de menjar.

Consells de conservació

  • Sense obrir, consumiu preferentment abans de la data indicada a la part posterior de l'envàs.
  • Un cop obert, conserveu en un lloc fresc i sec per a consumir en un termini màxim de 10 dies.
  • Es pot congelar. En aquest cas, s'ha de consumir abans de tres mesos.

Altres recomanacions

Has tastat la nostra Pizza vegana? Amb ruca i tomàquet sec!