Et suggerim cinc receptes lleugeres i equilibrades per als teus menús diaris.

Planifica la teva setmana laboral amb els nostres tàpers per a la tornada a la rutina

05 de setembre de 2022

Tornes a la rutina? Després de relaxar-se a l’estiu, toca recuperar els bons hàbits. Atenció als nostres suggeriments perquè la tornada sigui més ordenada i suportable: cinc idees d'àpats fàcils, ràpids i saludables perquè t’emportis en un tàper a l'oficina o al lloc de treball.

De cara al nou cicle, és important que et planifiquis els àpats per portar un control i no improvisar cada dia amb l'esforç afegit que això suposa. Organitza la teva setmana laboral amb temps i amb les nostres receptes pràctiques i lleugeres per als teus tàpers. Molt fàcils de preparar i perfectes per al teu cistell equilibrat!

Cinc tàpers per emportar-te a la feina

Dilluns

Tupper de Solomillos de pollo

Filets de pollastre a la planxa amb tirabuixons, verdures congelades i salsa pesto.

1. Salpebra 200 g de filet de pollastre amb sal, pebre negre i 1 cullerada de bitxo de Caiena molt. Condimenta bé els filets per les dues cares.

2. Fes els filets tomba i tomba a la planxa, fins que s’enrosseixin.

3. Cuina 125 g de bròcoli, pastanaga i coliflor congelats. Es pot fer durant 5 minuts a 900 W al microones o es pot coure en aigua bullent durant 5 minuts.

4. Cou 100 g de tirabuixons entre 11 i 13 minuts amb una mica de sal.

5. Munta el tàper. En el moment de consumir-ho, amaneix-ho amb 3 cullerades de pesto fresc.

Per engegar la setmana amb força, aquesta combinació d'ingredients és infal·lible. Molt saborosa i amb una gran varietat nutricional.

Dimarts

Tupper de ensalada verde

Amanida verda amb pastanagues saltades, cigrons i llobarro al forn amb vinagreta d'oli, llimona i julivert.

1. Posa al forn 2 lloms de llobarro prèviament salpebrats i amb un rajolí d'oli, durant 13 minuts a 200 ºC.

2. Enrosseix 1 gra d'all laminat amb una miqueta d'oli i salta 50 g de pastanaga ratllada.

3. Renta i escorre 100 g de cigrons i 20 g de brots d'amanida.

4. Prepara una vinagreta amb 50 ml d'oli, el suc d'1 llimona, ratlladura de ½ llimona i 5 g de julivert picat.

5. Munta el tàper amb tots els ingredients. Amaneix-ho amb la vinagreta quan ho consumeixis.

Aprofita tots els beneficis de les verdures i els llegums en la teva dieta. A més, el llobarro és un peix blanc que destaca pel seu gust suau, el seu alt contingut en proteïnes i la baixa aportació de greix.

Dimecres

Tupper ensalada de alubias blancas

Amanida de mongetes blanques i pop amb vinagreta de vinagre, pebre vermell de La Vera, julivert i oli.

1. Trosseja 150 g de pop cuit.

2. Talla a dauets ½ ceba vermella i ¼ de pebrot verd. Talla entre 5 i 6 cirerols per la meitat.

3. Enrosseix 1 gra d'all laminat amb una miqueta d'oli i salta-hi 50 g de pastanaga ratllada.

4. Renta i escorre 100 g de mongetes blanques.

5. Prepara una vinagreta amb 50 ml d'oli, 7 ml de vinagre, 1 cullerada de pebre vermell i 5 g de julivert picat.

6. Munta el tàper amb tots els ingredients. Amaneix-ho amb la vinagreta quan ho consumeixis.

Agafa el ritme de la setmana amb aquesta recepta ràpida, rica en fibra, vitamines, minerals i proteïnes. Ideal per a recarregar piles de cara a l’últim tram de la setmana laboral.

Dijous

Tupper solomillo de cerdo

Filet de porc amb salsa de tòfona, arròs basmati i verdures saltades congelades.

1. Posa el filet de porc al forn durant uns 13 minuts, a 200 ºC.

2. Treu-lo del forn i talla’l a medallons.

3. Escalfa en una paella la salsa de tòfona i, quan bulli, posa-hi el filet perquè s'acabi de cuinar en la salsa.

4. Salta 125 g de verdures congelades amb una mica d'oli.

5. Escalfa 1 vaset d'arròs basmati al microones i munta el tàper amb tots els ingredients.

Una altra barreja exquisida de gustos, perfectament equilibrada, amb una alta presència de proteïnes, baixa en greixos i un contingut abundant de minerals i vitamines.

Divendres

Tupper de salmón ahumado con arroz integral

Salmó fumat amb arròs integral, pèsols i verdures saltades congelades amb vinagreta d'oli, salsa de soja, mel, ravenets i cacauets.

1. Cuina 100 g de bròcoli, coliflor i pastanaga congelada. Es pot fer durant 5 minuts a 900 W al microones o es pot coure en aigua bullent durant 5 minuts.

2. Reserva-ho i salta 40 g de pèsols molt tendres congelats.

3. Escalfa 1 vaset d'arròs integral al microones i munta tots els ingredients al tàper, juntament amb 100 g de salmó fumat.

4. Prepara una vinagreta de 50 ml d'oli, 8 ml de soja, 15 g de mel, 2 raves tallats a làmines i 10 g de cacauets torrats picats. Posa-la en un recipient a part per amanir el tàper en el moment de consumir-lo.

Una recepta lleugera per rebre el cap de setmana. El salmó és, sobretot, font natural de proteïnes i àcids grassos omega-3. Combina’l amb la fibra de l'arròs integral, els pèsols i les verdures per tenir un plat complet i deliciós.

Altres recomanacions

Tres tipus de cereals integrals diferents i molt nutritius per a la teva dieta equilibrada i els teus esmorzars de la nova temporada.

Si t'has quedat amb més ganes de salmó fumat, aquí et proposem altres receptes perquè assaboreixis aquest aliment saludable i versàtil.

Accedeix a la nostra secció de receptes. Segur que hi trobes bones idees per als teus menús diaris.