Cabecera Tarta celebraciones

Pastissos de Mercadona, per celebrar un dia molt especial

14 de març de 2022

Els Pastissos de Mercadona per a Celebracions són ideals per als dies més especials. Celebra’ls amb el seu personatge favorit i la millor xocolata... La combinació perfecta!

Pastissos de Mercadona, especials per a Celebracions

Imagen Texto 1 Tarta celebraciones

Per a les celebracions i els esdeveniments especials, pots triar entre una gran varietat de dissenys: Frozen, Spiderman, Mickey i Minnie... els seus personatges favorits als pastissos més deliciosos!

Aquests saborosos Pastissos de Mercadona estan elaborats amb tres capes de pa de pessic esponjós, farcides d'una trufa de rebosteria boníssima, i amb una capa de xocolata cremosa. A la part superior, sota la divertida làmina de sucre amb els seus personatges favorits, hi ha una altra capa de crema suau de cacau i llet.

A més, els laterals del pastís estan decorats amb petits encenalls de xocolata de colors diferents, a joc amb el dibuix de la làmina.

Aquests deliciosos Pastissos de Celebració són la combinació perfecta de xocolata i els personatges més famosos del cinema i la televisió; són ideals per acabar de celebrar un dia especial i fer de la festa un moment molt divertit.

Una combinació perfecta que no pot fallar... Els sorprendràs!

Sobre els Pastissos de Celebració de Mercadona

Imagen Texto 2 Tarta celebraciones

  • Contenen gluten, ou, soja, llet i traces de cacauet i fruites de closca.
  • Aquests Pastissos de Mercadona estan fabricats a Espanya per Pastisfred (Tarragona) i Granderroble (Astúries).
  • S'han de consumir a temperatura ambient. Per això, cal descongelar-los prèviament: 5 hores a la nevera (4-6 °C) o 2 hores a temperatura ambient (20-25 ºC).
  • No s’han de tornar a congelar un cop descongelats.
  • La mida gran conté 20 racions per pastís (aproximadament).
  • La mida petita conté 8 racions per pastís (aproximadament).

Altres recomanacions

Acompanya les celebracions i festes amb un deliciós suc de taronja acabat d'esprémer. La millor combinació per a aquest dia tan especial.