Els pastissos infantils de Mercadona són ideals per als aniversaris dels infants, decorats amb els seus personatges preferits.

Pastissos infantils per a aniversaris o celebracions

18 de abril de 2024

S’acosta l’aniversari de la teva criatura? Amb els nostres pastissos infantils d'aniversari, l'èxit està garantit. En primer lloc, són boníssims. I el millor de tot, són superdivertits, perquè estan decorats amb els dibuixos que més els agraden.

Tenim tres opcions de dibuix i dues mides, per ajustar-nos als gustos de la teva criatura i a les teves necessitats.

Ho repetim: són boníssims. Es componen de diverses capes d'un pa de pessic esponjós amb trufa i una capa de xocolata cremosa. A més, a la part superior, just sota la imatge dels dibuixos, trobaràs una altra capa més suau de crema de cacau i llet. Als laterals del pastís, per donar-hi més estil, hi ha petits encenalls de xocolata, a joc amb el dibuix del pa d’àngel.

Tres tipus de pastissos infantils d'aniversari

Dona una ullada als tres tipus de pastís que t’oferim.

Per als més menuts, et proposem un pastís amb dibuixos de La Patrulla Canina, els adorables cadells aventurers que tant els agraden. És un pastís de 635 grams i admet 8 racions. Perfecte per a les celebracions i festes de grups reduïts.

Tarta infantil de Mercadona con dibujos de La Patrulla canina

Per als que són una mica més grans, tenim dos pastissos. El pastís més fantàstic amb els superherois més valents de DC Comics: Batman, Superman, Tornado Rojo o Llanterna verda.

Tarta infantil de Mercadona con los superhéroes

També tenim el pastís dels animals fantàstics que no passen mai de moda: el pastís Tesia and Friends, amb els seus dos coneguts unicorns que donaran color a la celebració.

Tarta Tesia and Friends Mercadona

Aquests dos pastissos pesen 1.400 grams i en pots servir fins a 20 racions. Són perfectes per a celebracions amb molts convidats.

Una idea: els nostres pastissos et poden inspirar per fer una festa d'aniversari temàtica o incloure algun detall sorprenent que agradi als infants. Què se t’acudeix?

Descongelació i conservació

Recorda que aquests pastissos estan congelats i s'han de mantenir a una temperatura de -18 ºC.

Per descongelar-los, et recomanem posar-los a la nevera (de 2 a 6 ºC) durant 8 hores o deixar-los 4 hores i 15 minuts a temperatura ambient.

Després de descongelar-los, s’han de conservar un màxim de 72 hores a la nevera (de 2 a 6 ºC). Assegura’t de mantenir la cadena del fred: no els tornis a congelar un cop descongelats.

Altres recomanacions

Descobreix una àmplia varietat de pastissos de Mercadona amb què també pots celebrar les ocasions més especials.

No et perdis els nostres gelats per a aquest estiu i la seva àmplia varietat de gustos i mides.

Disposem d'un ampli assortiment de begudes refrescants per als berenars.