Coneix els nostres panettones, clàssic i de xocolata, i les seves millores de qualitat.

Panettones: clàssic i de xocolata, quin t'estimes més?

26 de octubre de 2023

Productes de campanya Nadal

La tradició del panettone continua creixent cada Nadal. Per això, a Mercadona et volem brindar diferents opcions perquè assaboreixis aquestes postres d'origen italià tan delicioses. En aquestes festes, pots triar entre la versió clàssica o la irresistible varietat de xocolata.

Però això no és tot. Enguany, els nostres panettones tornen amb millores de qualitat que t'expliquem de seguida.

Gaudeix d'aquestes postres i dels seus gustos espectaculars amb la família o els amics, o permet-te un capritx dolç quan et vingui més de gust. Acompanya’ns i descobreix més coses dels nostres panettones!En què ha consistit la millora de qualitat dels nostres panettones?

Hi ha hagut una millora de qualitat en les matèries primeres de les nostres dues varietats de panettone, que els ha fet productes més artesans. Així mateix, s'ha aconseguit una textura més tendra, ja que s'ha augmentat el temps de fermentació en el procés d'elaboració.

Panettone clàssic

Panettones: clásico y de chocolate, ¿cuál prefieres?

El panettone clàssic amb panses i taronja, el favorit dels amants de la versió més tradicional. N’hem millorat la textura i el gust: ara la fruita es confita més lentament i la pansa està més hidratada.

Panettone de xocolata

Panettones: clásico y de chocolate, ¿cuál prefieres?

La tria perfecta per als moments de capritx dolç o ocasions especials. Aquest panettone té trossets de cacau, que apareixen a penes es talla el producte.

Aquest any torna amb una millora de qualitat en la massa, que ara és més esponjosa.

Altres recomanacions

Coneixes els nostres pastissos per a celebracions? Te n’oferim un ampli assortiment per a tots els gustos, amb les combinacions i els gustos més variats.

A més, amb el nostre impulsor Hacendado pots preparar els dolços més deliciosos.