Noves Cerveses Reserva i Doble Malta de Mercadona

Noves Cerveses Reserva i Doble Malta

17 de novembre de 2017

Ja pots trobar a les botigues Mercadona les nostres noves cerveses Reserva i Doble Malta, dues excel·lents opcions d'intens sabor i amb cos que no et deixaran indiferent.

Nova Cervesa Reserva, una opció més especial

La nova Cervesa Reserva de Mercadona es presenta amb 7,2º d'alcohol, la qual cosa la fa perfecta per a aquests moments en què es prefereix degustar una cervesa una mica més especial.

El seu intens sabor s'encarrega d'això. Si vols gaudir al màxim de la cervesa Reserva pots mantenir-la en la nevera, però no la beguis massa freda. Així, podràs apreciar tant la seva característica aroma com, sobretot, el seu equilibrat sabor entre amarg i dolç.

La cervesa Reserva de Mercadona té una tonalitat clarament torrada i una escuma notable, densa i blanca. En degustar-la, comprovaràs que és una cervesa amb molt cos i amb un sabor molt constant, que t'acompanya des del principi fins al final del glop.

Per a maridatge amb la cervesa Reserva de Mercadona, la millor opció és escollir carns suaus i peixos, que no vagin a competir amb el seu sabor o, per a una reunió informal amb els amics, també vindran estupendament uns snacks fregits.

Nova Cervesa Doble Malta, amb doble d'intensitat

La nova cervesa Doble Malta de Mercadona assoleix els 7,4º d'alcohol, per la qual cosa, així com passa amb la cervesa Reserva, també ofereix un sabor molt intens, recolzat en el seu doble malt.

Li caracteritza un color torrat i un sabor principalment amarg de principi a fi del glop. Es tracta d'una cervesa única, amb una escuma curiosament fina, però molt persistent i que acompanya en tot moment la degustació. Podràs gaudir-la íntegrament si, com aconsellem amb la cervesa Reserva, no la serveixes massa freda.

La cervesa Doble Malta de Mercadona és tan intensa que es fa molt recomanable per acompanyar un bon dinar o sopar amb amics i familiars. És el complement ideal per a carn vermella o de caça.

Opcions de cervesa Reserva i Doble Malta a Mercadona

Perquè puguis gaudir juntament amb els teus convidats de les cerveses Reserva i Doble Malta, a Mercadona et donem diverses opcions a triar.

La cervesa Reserva està disponible en packs divisibles de 6 ampolletes, perquè puguis aprofitar-la en conjunt o escollir les unitats que necessitis.

Per la seva banda, la cervesa Doble Malta també està disponible en pack de 6 ampolletes i, a més, també en pack de 6 llaunes, que igualment pots separar si vols menys unitats.

Per a una millor conservació, et recomanem que mantinguis aquestes cerveses en un lloc fresc i sec, en què no existeixi presència d'olors agressives que poguessin afectar-les, així com també protegides de la llum solar.

En qualsevol envàs que escullis la cervesa Reserva i la cervesa Doble Malta són dues opcions perfectes per als qui busquin una beguda amb un sabor especial de gran intensitat.

Altres recomanacions

Si vols acompanyar la teva cervesa amb uns snacks deliciosos, el Festuc Torrat Hacendado és una opció ideal, saborosa i rica en fibra, magnesi i ferro. A més, ara també disponible sense sal.

Per als qui busquen també una opció diferent de degustació però igual d'intensa, el nou Vi Blancauvas de Mercadona, inspirat en els contes clàssics, els sorprendrà.