Coneixes les nostres varietats de mel? Són saludables, delicioses i versàtils.

Varietats de mel: opcions per a tots els gustos

30 de maig de 2024

T’agrada la mel? Com la fas servir? Les nostres mels són opcions culinàries naturals, saludables i versàtils, riques en vitamines, minerals i antioxidants. Les pots fer servir de moltes maneres: per preparar-te unes torrades delicioses, per endolcir les infusions, la llet, el cafè o els iogurts, per fer salses gurmets i, fins i tot, per elaborar rebosteria, com ara pastissos, flams, etc.

Apreciada per la seva dolçor i beneficis saludables de molt lluny, la passió per la mel ha evolucionat amb el temps, i també les seves varietats i el gust. Per això, t'oferim mel en diferents preparacions, totes exquisides. T'invitem a conèixer-les. I recorda: només envasem mel cent per cent pura.

Mel de flors amb dosificador

Aquest tresor de la naturalesa s'obté del nèctar d'una àmplia varietat de flors, cosa que li confereix una complexitat única de sabors i aromes.

Aquesta opció es presenta amb dosificador, perquè et sigui més fàcil de servir i evitar que degoti. Què et sembla donar el toc magistral a una deliciosa torrada de plàtan amb aquesta mel de flors?

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de flors format 1 kg

La mel de flors també està disponible en un format més gros, per als qui s'estimen més el recipient tradicional i de boca més ampla. L'esmorzar clàssic de llet, infusió o cafè endolcit amb una cullerada de mel és una pràctica arrelada en la nostra cultura. T’apuntes a endolcir-la amb mel de flors?

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de muntanya amb dosificador

Aquesta mel és produïda per les abelles en ruscs situats en regions muntanyoses o en altituds elevades, i d’això en ve el nom. Allí és on cullen el nèctar de flors que fonamenta aquesta joia culinària. Com la resta de les nostres mels, té propietats molt beneficioses per a la salut.

Disponible a les nostres botigues de Galícia, el Principat d'Astúries, Cantàbria, el País Basc, Navarra, La Rioja, Castella i Lleó, la Comunitat de Madrid i Extremadura.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de taronger amb dosificador

La mel de taronger és un tipus de mel amb notes florals i cítriques, que s'obté principalment del nèctar de la flor del taronger.

La flor del taronger és molt apreciada en la producció de mel pels seus valors aromàtics que es transfereixen a la mel durant el procés de collita. És una mel molt valorada pel seu gust delicat i la seva aroma.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Per exemple, amb aquesta mel et suggerim endolcir una infusió calentona.

Disponible a les nostres botigues de les Canàries, Andalusia, Ceuta i Melilla, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, Múrcia, la Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó i les Balears.

Mel d’eucaliptus amb dosificador

Aquesta classe de mel la produeixen les abelles que s'alimenten del nèctar de les flors dels eucaliptus. Té un gust intens i distintiu, que es pot identificar com a mentolat.

Si t'atreu aquest gust profund, et ve de gust gaudir-ne en una torrada o un bol de iogurt? Hi donaràs un toc irresistible!

Com que és ideal per als mesos de fred, en posem a la teva disposició en totes les nostres botigues d'Espanya d'octubre a abril.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Altres recomanacions

El nostre assortiment de torrades et sorprendrà. Tria les que més t'agradin per combinar-les amb mel.

Endolceix els iogurts naturals, el iogurt grec natural o el pot de quefir de gust suau amb qualsevol de les nostres classes de mel.

Si vols seguir una alimentació equilibrada, tria entre la nostra impressionant varietat de cereals.