Yogures Hacendado para beber con diferentes sabores y texturas

Varietat exquisida de iogurts líquids: els més refrescants!

26 de abril de 2024

Endinsa’t en un món de gustos exquisits i textures suaus amb la nostra selecció de iogurts líquids. Dins de la nostra àmplia varietat, et proposem des dels clàssics fins a combinacions més saboroses. A més, són els més refrescants i una opció excel·lent per contribuir a una dieta equilibrada.

Vols comprovar com aquesta deliciosa versió líquida transforma la teva experiència de iogurt? Un plaer fresc en cada glop!

Varietat de iogurts líquids a Mercadona

Sencers

Yogures líquidos Mercadona.

Explora totes les opcions d'aquesta gamma de iogurts elaborats amb llet sencera. Tria el teu gust favorit i assaboreix-lo mentre et cuides.

 • Iogurt líquid de maduixa: refresca’t amb la dolçor natural de la maduixa en qualsevol moment del dia. Disponible en format de paquet de 12 unitats de 115 g cada una.
 • Iogurt líquid natural amb sucre de canya: experimenta la puresa i la dolçor d'aquest iogurt elaborat amb ingredients simples i autèntics. Ideal per als qui s’estimen més opcions més naturals. Es presenta en format de paquet de 12 iogurts de 115 g.
 • Beguda làctia de maduixa i plàtan: una combinació dolça, refrescant i nutritiva a base de maduixa i plàtan. Ampolla d’1 kg.
 • Beguda làctia de maduixa: de dolçor natural i textura cremosa, agradarà molt als amants d'aquesta fruita. Ampolla d’1 kg.
 • Beguda làctia de pinya i coco: la mescla exòtica de sabors tropicals et farà sentir com si fossis en una illa paradisíaca. Ampolla d’1 kg.
 • Beguda làctia de fruites del bosc: amb la combinació de gerd, mora i nabius, cada glop és una experiència plena de vitalitat. Ampolla d’1,5 kg.
 • Beguda làctia de maduixa i plàtan: els gustos dolços i refrescants de la maduixa i el plàtan fan d'aquesta beguda una opció irresistible. Ampolla d’1,5 kg.
 • Beguda làctia gust coco +Proteínas 11 g proteïnes: gaudeix del gust tropical del coco amb un impuls addicional de proteïnes en aquesta beguda. 0 % matèria grassa, 0 % sucre. Disponible en paquets de quatre unitats de 160 g.
 • Beguda làctia natural ensucrada: Suau i fresca, amb un agradable toc de sucre, aquesta beguda ofereix un gust equilibrat i deliciós. Ampolla d’1,5 kg.

Desnatats

Yogures líquidos Mercadona.

L'opció lleugera i saludable per a les persones que volen cuidar l’alimentació, però gaudeixen dels sabors genuïns. Ideals per consumir en qualsevol lloc. Consulta’n la nostra varietat.

 • Iogurt líquid desnatat de maduixa: cada glop d'aquest iogurt líquid, amb el seu gust característic, t’ofereix una experiència refrescant i molt lleugera. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d’1 kg.
 • Iogurt líquid desnatat de pinya i coco: deixa’t portar per la dolçor de la pinya acompanyada de la cremositat del coco. Pura celebració tropical plena de sabor. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d’1 kg.
 • Iogurt líquid desnatat fruites silvestres: maduixa, nabius, mora i gerd conviuen en aquest iogurt líquid, ideal per als esmorzars o berenars. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d’1 kg.
 • Beguda làctia desnatada gust maduixa +Proteínas 20 g de proteïneset cal una empenta de proteïnes? Si t'agrada el gust de maduixa, aquest és el teu iogurt líquid. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.
 • Beguda làctia desnatada gust tropical +Proteínas 20 g de proteïnes: la frescor i l'exotisme tropical amb l'extra de proteïnes que et cal. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.
 • Beguda làctia desnatada gust açaí i plàtan +Proteínas 20 g de proteïnes: fusió del gust intens del margalló del Brasil o açaí amb la dolçor del plàtan, una explosió de sabor rica en proteïnes que afavoreix l’activitat. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.

Quefir

Yogures líquidos Mercadona.

Has tastat el quefir líquid? És una autèntica delícia, molt refrescant. Te n’oferim opcions diferents, amb diferents gustos, que vetllen pel benestar digestiu i immunològic. Es presenten en ampolles de 250 g.

 • Quefir bevible natural 0 % matèria grassa: si vols cuidar la ingesta de greixos o has de tenir-ne cura, però també valores el gust autèntic del quefir, assaboreix aquesta beguda rica en probiòtics.
 • Quefir bevible de maduixa i plàtan: aprofita tots els beneficis del quefir amb aquesta mescla immillorable de sabors.
 • Quefir bevible de coco: un gust refrescant, amb un toc dolç i tropical provinent de la llet de coco… Una beguda exòtica i deliciosa que et revitalitzarà. Perfecte en qualsevol moment del dia.

L-Casei

Yogures líquidos Mercadona.

Les begudes L-casei han estat dissenyades per cuidar el benestar des de dins cap a fora. Són molt eficaces per equilibrar la salut intestinal i regular el sistema immunitari.

 • Beguda làctia gustos L-casei maduixa/plàtan i pinya/coco: una varietat interessant de gustos per al dia a dia. Disponible en un paquet de 12 unitats de 100 g (sis de maduixa/plàtan i sis de pinya/coco).
 • Beguda làctia de maduixa L-casei: cada glop és una experiència fresca i nutritiva. Es presenta en un paquet de 12 begudes de 100 g.
 • Beguda làctia natural ensucrada: per als qui s'estimen més les opcions més naturals, aquesta beguda et cuida amb suavitat, frescor i un gust autèntic i deliciós. Paquet de 12 unitats de 100 g.
 • Beguda làctia de maduixa L-casei 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: combinació lleugera perfecta de frescor i salut, amb tots els beneficis probiòtics. Disponible en un paquet de sis begudes de 100 g.
 • Beguda làctia natural L-casei 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: gaudeix de la puresa i la vitalitat d'aquesta beguda sense greix, lleugera i refrescant. Disponible en un paquet de sis unitats de 100 g.

Colesterol

Yogures líquidos Mercadona.

Begudes saboroses i adequades per cuidar-te el cor, que contribueixen a reduir el colesterol. Es presenten en paquets de vuit unitats de 100 g. Descobreix-les!

 • Beguda làctia de maduixa Cuidacol: gust de maduixa, fresc i irresistible, per cuidar-te i mantenir l’organisme en bona forma.
 • Beguda làctia natural Cuidacol: una beguda suau i pura, amb les virtuts de les opcions naturals, que beneficia la salut cardiovascular.

Altres recomanacions

Si et cal un extra d'energia per rendir al màxim, tasta les nostres barretes de cereals, uns snacks perfectes per a cada dia.

Coneixes la nostra varietat de cereals? Ideals per esmorzar. Rics en hidrats de carboni, vitamines, minerals i fibra.

Si et vols permetre un capritx, consulta totes les nostres opcions de xocolates desfetes.