Yogures Hacendado para beber con diferentes sabores y texturas

Iogurts Hacendado per beure amb diferents sabors i textures

17 de juliol de 2018

Ens bevem un iogurt fresquet? Si vols refrescar-te i gaudir de tot el sabor, prova els iogurts Hacendado per beure de Mercadona.

Pots trobar-los amb dues textures diferents: “Molt líquids" o "cremosos”. A més, si ho prefereixes, disposem de iogurts amb 0% matèria grassa i 0% sucres afegits.

Tria el que més t'agradi:

  • Si prefereixes els Iogurts Hacendado per beure amb textures més líquides, pots escollir entre tres sabors diferents: Natural, Fresa-Plàtan i Fruites del Bosc. Els trobaràs en ampolles d' 1,5 litres.
  • Si per contra, prefereixes iogurts per beure amb una textura més cremosa, prova’ls en la seva àmplia gamma de sabors: Natural, Maduixa, Fresa-Plàtan i, també, Pinya-Coco. Aquests iogurts estan disponibles en ampolles d' 1 L.
  • Si prefereixes els descremats 0% matèria grassa i 0% sucres afegits, pots trobar-los en 3 sabors diferents en ampolles d' 1 L: Natural, Maduixa i Pinya. Són lleugers, no tenen matèria grassa ni sucres afegits i estan boníssims.

Et sorprendran els nostres iogurts Hacendado líquids, tria el que més t'agradi i refresca't. Et sorprendran els seus sabors i textures. No oblidis guardar-los en la nevera i agitar-los abans de servir!

Altres Recomanacions:

Descobreix els deliciosos gelats per a aquest estiu: Mini Nocciola amb doble cobertura i Cornets Mitjans de Nata amb Galetes de Cacau. Irresistibles!

I per acompanyar els berenars, aquest estiu gaudeix del suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona. Deliciós!