Descobreix el nostre ampli assortiment de gelats i assaboreix-los en qualsevol moment.

Gelats per a tots els gustos, quin prefereixes?

08 de agost de 2023

El moment del gelat sempre és un plaer. Per això, te n’oferim opcions variades que posaran una nota de frescor en qualsevol moment i situació.

Afortunadament, disposem d'una àmplia varietat de gustos, textures i presentacions, que permeten satisfer els paladars més capritxosos. És impossible d’estar-se’n!

Per facilitar-te la millor tria possible, et presentem les nostres diferents famílies de gelats. Opcions més clàssiques i altres més innovadores, n'hi ha per a tots els gustos: polos, cornets, gelats petits, de cullera...

Quan vulguis un gelat, dona’t el gust. N’hi ha per triar.

Novetats

Helados para todos los gustos.

Les nostres novetats et sorprendran: gots de crema de cacau i avellanes, de xocolata sense gluten ni lactosa, delícies petites i temptadores, polos exòtics amb puré de mango... Quina tries?

Polos de gel

Helados para todos los gustos.

Una de les opcions més divertides i refrescants són els polos, oi? Els prefereixes tipus flash, de pal o granissats? Hi ha una gran varietat de gustos per triar.

Cornets

Helados para todos los gustos.

Uns altres gelats clàssics són els nostres cornets, amb el seu irresistible cucurull de galeta. Segons la mida, els pots trobar en una interessant selecció de gustos. Tu tries: petits, mitjans o clàssics.

De cullera

Helados para todos los gustos.

Els favorits de molts aficionats al gelat són els de cullera. L'assortiment no pot ser més apetitós: opcions en terrina, got, pastís, tall i fruita. Difícil de triar!

Petits

Helados para todos los gustos.

Els gelats petits són els ideals per permetre's un plaer dolç sense passar-se, perquè moltes vegades les petites dosis són les que més es gaudeixen. Els tens a la teva disposició en pal, sandvitx, cornet i snack.

Gelats de pal

Helados para todos los gustos.

Gelats de pal tradicionals. Àmplia varietat de mides i gustos: petits, de gel i gust bombó. Tria el teu favorit per a aquest estiu.

Gelats de sandvitx

Helados para todos los gustos.

Els clàssics gelats de sandvitx ofereixen gustos per a tots els paladars: de nata, Super nata, gelats petits, etc. Una combinació meravellosa. Quin tries?

Altres recomanacions

Una altra bona opció per refrescar-te és la nostra fruita congelada.

Descobreix totes les receptes que pots preparar amb les nostres gelatines.

L'assortiment de rajoles Fussion és perfecte per als amants de la xocolata. Quina prefereixes?