Explora la nostra família de tes: negres, verds, vermells o matxa. Tria el teu preferit.

Descobreix les nostres varietats de te, la riquesa d'una beguda mil·lenària

21 de maig de 2024

Acostumes a prendre te? Descobreix tota la riquesa d'aquesta beguda mil·lenària amb la nostra selecció de tes. Originari d'Àsia, amb una història de sabor i tradició única, el te ofereix una àmplia varietat de gustos i aromes. El nostre assortiment, amb diferents opcions de te negre, verd, vermell i matxa, t'ofereix una experiència sensorial d’allò més reconfortant.

Més enllà del seu gust irresistible, el te és conegut pels seus poderosos antioxidants, que et proporcionen una defensa natural contra l'estrès, i també hidrata i revitalitza, de manera que és perfecte perquè t’acompanyi cada dia.

Vols conèixer la nostra família de tes?

Te negre Breakfast, Txai i te negre canyella

Té Chai, Té negro breakfast y té negro canela Mercadona

Te negre Breakfast: te negre 100 %. La seva denominació breakfast i les seves característiques de gust i aroma en fan un te perfecte per esmorzar. El pots prendre barrejat amb llet o amb begudes vegetals.

Txai: combina te negre amb una mescla d'espècies aromàtiques, amb un gust especiat d’allò més bo. Ingredients: te negre (30 %), canyella (17 %), gingebre (17 %), pebre negre, cardamom, clau d’espècia, anís estrellat. El pots prendre amb llet o amb la teva beguda vegetal preferida.

Te negre canyella: te negre amb canyella aromatitzat, una mescla deliciosa entre el caràcter robust del te negre i la dolçor i l’aroma característiques de la canyella. Ingredients: te negre (76 %) i canyella (20 %). Si vols, hi pots afegir llet o begudes vegetals.

Instruccions de preparació de tots dos tes: aboca 150 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en infusió entre 3 i 5 minuts.

Te verd, te verd menta i te verd llimona

Té verde, Té verde hierbabuena y Té verde limón Mercadona

Te verd: 100 % te verd. Per als amants del seu gust lleugerament amarg.

Te verd menta: te verd aromatitzat amb menta. Combina les propietats saludables del te verd i el gust fresc de la menta. Ingredients: te verd (69,5 %), fulles de menta deshidratada (30 %).

Te verd llimona: la suavitat i la frescor del te verd es fusionen amb l'acidesa i l'aroma cítrica de la llimona. Ingredients: te verd amb llimona, arrel de regalèssia i pell de llimona. Precaució: conté regalèssia, de manera que se n'aconsella un consum moderat a les persones amb hipertensió.

Instruccions de preparació dels nostres tes verds: aboca 150 ml d'aigua a 80 graus sobre la bosseta. Deixa-la en infusió de 2 a 3 minuts. No posis la bosseta al microones.

Matxa

Té matcha Mercadona

Aquest te és originari del Japó i era protagonista en la tradicional cerimònia del te. El nostre matxa s'obté de fulles senceres de te verd finament molt i és una beguda única coneguda per la seva aportació energètica i un gust agredolç, concentrat, potent i d’allò més bo.

T’ho expliquem tot sobre la versatilitat del matxa i les seves diferents preparacions.

Te vermell

Té rojo Mercadona

100 % te vermell. Una varietat única de te que passa per un procés de fermentació que hi dona un color vermell característic i un gust suau i dolç, amb notes terroses.
Instruccions de preparació: aboca 150 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en infusió entre 3 i 5 minuts. No posis la bosseta al microones.

Altres recomanacions

Hidrata't i refresca’t amb el nostre assortiment d'infusions fredes, de maduixa i menta, de pinya i coco, i de fruites vermelles.

Ja has tastat les nostres begudes energètiques carbonatades? Contenen taurina, vitamines i cafeïna per donar-te un extra de vitalitat.

Descobreix la nostra selecció de llavors de sèsam, lli i xia, i les principals maneres de consumir-ne.