Descobreix les nostres opcions refrescants i saludables de smoothies i sucs.

Refresca’t amb els nostres smoothies i sucs: gustos naturals per a la nutrició

30 de maig de 2024

Quan arriba la calor, els smoothies i els sucs esdevenen aliats imprescindibles per a tots els qui cerquen opcions nutritives i delicioses per hidratar-se. A banda del seu gust natural, aquestes begudes refrescants són equilibrades i t’aporten vitamines i nutrients essencials per a l'organisme.

El procés de conservació d'aquests productes s’anomena HPP (high pressure processing). Vols descobrir-ho tot sobre aquestes begudes fresques i saludables?

Smoothies y Zumos de Mercadona

Quatre referències irresistibles en el nostre assortiment de smoothies i sucs

Smoothies

Els nostres smoothies es caracteritzen per tenir una textura consistent i polposa, a més d'un efecte saciant.

  • Smoothie de maduixa i plàtan: conté puré de maduixa, suc de poma i puré de plàtan com a ingredients principals.
  • Smoothie de mango i taronja: conté suc de poma, puré de mango i suc de taronja com a integrants fonamentals.

Sucs

Els nostres sucs tenen una textura més líquida i lleugera, de manera que són ideals per acompanyar un àpat.

  • Suc de meló, mango i pinya: conté suc de pinya, suc de poma, puré de meló, puré de mango i suc de maracujà, entre altres ingredients.
  • Suc de maracujà i xia: una mescla exòtica i tropical de gustos, en què predomina la frescor i la vitalitat. La xia hi afegeix un toc de textura i nutrició extra.

Característiques comunes dels nostres smoothies i sucs

Aquests smoothies i sucs estan lliures de sucres afegits (contenen únicament els sucres naturalment presents a les fruites), i això en fa una tria encara més saludable per al dia a dia.

A més, el seu format pràctic en ampolles de 250 ml els fa ideals perquè te’ls emportis i els assaboreixis en qualsevol moment i lloc.

Procés de conservació HPP (high pressure processing)

Aquestes begudes han estat elaborades amb 100 % suc de fruites i processades mitjançant la tècnica innovadora de conservació HPP (high pressure processing), que garanteix la frescor i la seguretat alimentària, i manté les propietats organolèptiques i nutricionals dels productes.

És una tècnica de processament d'aliments i begudes en fred, a temperatura ambient (5 ºC - 20 ºC). Consisteix a aplicar nivells elevats de pressió hidroestàtica mitjançant aigua. Ofereix una de les solucions millors i més eficaces per conservar productes d’una manera natural.

Altres recomanacions

T’estimes més els refrescos amb gas? Descobreix la nostra varietat de refrescos de cola, taronja i llima i llimona.

En els dies més calorosos, res millor per refrescar-se que una infusió freda. En disposem d'una àmplia varietat: tasta-les ara!

Dona un cop d'ull al nostre assortiment variat de tortilles, piadines i pa de pita, molt fàcils de preparar.