Et presentem la nostra nova recepta de Pop cuit, elaborada segons la recepta tradicional.

Descobreix la nostra nova recepta de Pop cuit, ara més tradicional

22 de setembre de 2021

T’expliquem com hem aconseguit millorar el nostre Pop cuit, elaborant-ho de la manera més tradicional, per aconseguir un producte més tendre, amb el gust, la textura, el color i l’olor idonis.

Per millorar-ne la qualitat, ha estat clau recórrer a les fonts originals, observar com el fan els pulpeiros de tota la vida, aprendre de la seva experiència en el seu propi terreny, per oferir-vos la recepta de Pop cuit de sempre.

Una recepta tradicional de Pop cuit, amb aigua i sal, i sense additius

Per millorar el nostre Pop cuit, ens vam traslladar a O Carballiño, Ourense (el bressol del pop cuit). Allí vam poder estar amb els pulpeiros els dies de feira i vam conèixer de primera mà la matèria primera que utilitzen, el punt adequat de cocció i la millor tècnica d'elaboració.

Això ens ha permès entendre millor les vostres necessitats i donar-los resposta, i així hem elaborat un Pop cuit amb la textura que demanàveu: un mos tendre sense ser tou i els millors atributs de gust, color, olor i grandària de la rodanxa.

Amb tot el que vam aprendre, vam seleccionar el proveïdor adequat, especialista en cefalòpode, per dur a terme tot el procés d'elaboració de la nostra recepta: neteja, cocció, trossejament i envasament del producte.

La recepta és la tradicional d’un pulpeiro, amb aigua i sal, i sense additius.

Tot això per obtenir el millor Pop cuit amb el punt de cocció òptim que esperàveu. A punt per escalfar-lo i consumir-lo!

Dos formats de Pop cuit

A més, vam veure que hi havia demandes diferents amb els mateixos atributs:

  • D'una banda, el pop sencer, una peça d’entre 500 i 1.000 grams.
  • D'altra banda, les potes del Pop cuit sense el cap, per a un aperitiu en què no cal tanta quantitat (safata de 250 g aproximadament).

Tots dos formats es processen amb altes pressions per garantir-ne la màxima frescor i la seguretat alimentària. A més, són aptes per a congelar-los a casa (cal conservar-los entre 0 i 4 ºC). Un cop oberts, s’han de consumir en 24 hores.

Altres recomanacions

Descobreix set receptes delicioses amb tomàquet natural: doble concentrat, tamisat o per sucar.