Assaboreix un deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer a la nostra secció de Fruita i Verdura.

Deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer

25 de maig de 2022

Et ve de gust un suc de taronja? Però no qualsevol suc, sinó un suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer. És clar que sí: és deliciós i sempre ve de gust, sobretot en aquesta època de l'any.

Et recordem que a Mercadona disposes d'un servei de suc acabat d'esprémer. Prendre un suc de taronja exquisit i refrescant mai no ha estat tan fàcil i directe.

És una iniciativa que va tenir una acollida excel·lent després de la implantació de les màquines espremedores d'autoservei a les seccions de Fruita i Verdura de totes les nostres botigues.

A més, les nostres ampolles estan elaborades al 100 % amb plàstic reciclat, de manera que deixem de fer servir 700 tones de plàstic verge a l'any. T'expliquem en aquest enllaç les característiques d'aquestes ampolles i el nostre compromís de dir “Sí a seguir cuidant el planeta”.

Suc de taronja acabat d'esprémer: més ràpid, fàcil i còmode

Ara, prendre un suc de taronja amb tot el seu gust és molt més ràpid, fàcil i còmode.

Tant que en qualsevol moment et pots omplir l’ampolla amb suc de taronges espremudes a l'instant i consumir-lo quan tu vulguis.

La màquina de suc és molt fàcil de fer servir i totalment segura per al consumidor. Només cal que triïs la mida d'ampolla que prefereixis, la posis a la màquina i deixis que s’ompli. És ben fàcil!

Suc fresc i natural de taronja de proximitat

Actualment ens trobem en plena campanya de taronja de proximitat. Mercadona posa a la teva disposició taronges d'origen nacional des de finals de l'octubre passat fins al mes d'agost vinent.

A més, amb aquest servei de suc de taronja acabat d'esprémer incrementem considerablement la venda de taronja de proximitat, ja que permet aprofitar un tipus de taronja que per l’aspecte té difícil sortida, malgrat la gran qualitat i gust.

Si t'agrada el suc de taronja fresc i natural, no et conformis amb menys. Esprem el teu propi suc a la nostra secció de Fruita i Verdura!

Altres recomanacions

Completa el berenar amb els nostres deliciosos Bastonets de pa fets al forn.