Descobreix el nostre ampli assortiment de pizzes

Coneixes el nostre extens assortiment de pizzes?

10 de gener de 2024

Sabem que t'agrada molt la pizza, un dels plats més populars arreu del món. Per això, a Mercadona et proposem una infinitat de possibilitats i gustos de pizza. Creus que coneixes totes les nostres opcions? El nostre ampli assortiment supera de llarg les teves expectatives. Sigui quina sigui la teva preferència, trobaràs la pizza perfecta per a tu.

Perquè no solament t'oferim pizzes fresques sinó també opcions congelades que conserven intactes el gust i la qualitat, amb el màxim respecte a la tradició italiana. A més, per a les persones amb necessitats dietètiques específiques, tenim pizzes delicioses sense gluten i sense lactosa.

En vols conèixer tota la varietat? Tenim una pizza per a cada gust i cada necessitat.

Quines classes de pizzes pots trobar a Mercadona?

Pizzes fresques

Pizzas frescas Mercadona

Al nostre lineal de plats preparats, t’oferim una selecció irresistible de pizzes fresques, que abasta una àmplia gamma de gustos i mides. T'estimes més les tradicionals o les fetes amb massa mare? Difícil elecció: totes dues són boníssimes!

Pizzes congelades

Pizzas congeladas Mercadona

Una aposta segura i molt còmoda per resoldre un sopar ràpid per a tota la família. En aquest enllaç, pots descobrir les característiques de les nostres pizzes congelades. Dins d'aquesta modalitat, te’n proposem de tres classes:

  • Pizzes amb massa farcida
  • Pizzes de massa fina
  • Pizzes tradicionals

Pizzes sense gluten i sense lactosa

Pizzas sin gluten y sin lactosa Mercadona

Perquè tothom pugui assaborir una pizza deliciosa sense comprometre la seva salut, disposes d'un assortiment acurat de pizzes sense gluten i sense lactosa. Descobreix-ne les diferents opcions i les característiques.

Altres recomanacions

Has tastat el nostre tabule? Et donem tres trucs senzills per gaudir-ne al màxim.

Si et ve de gust un petit festí carnívor, et presentem dos preparats que no fallen mai: ales de pollastre rostides i costelles de porc a la barbacoa.

Gaudeix dels millors pernils, amb el gust més autèntic.