Pizzes sense gluten i sense lactosa: gustos accessibles per a tothom.

Pizzes sense gluten i sense lactosa: gustos accessibles per a tothom

10 de gener de 2024

Dins del nostre compromís amb tots els paladars i totes les necessitats, et presentem les nostres opcions de pizzes sense gluten i sense lactosa. Estan especialment elaborades pensant en les persones celíaques i intolerants a la lactosa, sense renunciar al gust ni a la tradició d'una autèntica pizza.

T’oferim pizzes sense gluten i sense lactosa de dos tipus de conservació, fresques i congelades, i els gustos més tradicionals accessibles per a tothom. Perquè a tothom li agrada gaudir d’una pizza deliciosa, oi?

Pizza fresca de pernil i formatge

Pizza fresca de Jamón y queso Mercadona

Dins de l'assortiment de pizzes fresques tradicionals, pots trobar la tradicional de pernil i formatge, una de les més demanades, en la seva versió apta per a persones amb intolerància al gluten i a la lactosa.

Pizza congelada quatre formatges

Pizza congelada 4 quesos Mercadona

Els amants del formatge estan d'enhorabona. En la nostra gamma de pizzes congelades, tens aquesta pizza sense gluten i sense lactosa que combina quatre formatges deliciosos: mozzarella, grana padano, cheddar madurat i emmental. Cuita al forn de pedra.

Bases de pizza

Bases de pizza Mercadona

Per als qui es volen fer la seva pròpia pizza personalitzada amb total llibertat a partir de masses lliures de gluten i lactosa, disposem del paquet amb dues bases de pizza ultracongelades. Perquè cadascú hi afegeixi els ingredients i toppings que vulgui, i cuini la pizza completament al seu gust. Dona curs a la teva creativitat!

Altres recomanacions

Si t’estimes més cuinar i convertir-te en un autèntic mestre pizzer per una estona, segueix el pas a pas d'aquesta recepta de pizza sense gluten.

T’organitzem un menú setmanal sense gluten per als esmorzars, els dinars i els sopars. Consulta’l!

Descobreix les nostres famílies de productes sense lactosa: formatges sense lactosa, plats preparats i salses, dolços, iogurts, begudes fredes, llets, batuts...