Descobreix la nostra varietat de bastonets, regañás i grissini, i la seva àmplia versatilitat.

Bastonets, regañás i grissini: més versatilitat impossible!

12 de juny de 2024

Els nostres bastonets, regañás i grissini són els companys indispensables d'una infinitat de plats de la dieta mediterrània. La seva versatilitat fa que siguin la tria perfecta per a qualsevol ocasió. Aporten gust i textura als aperitius, i són el millor complement en fustes de xarcuteria, cremes, tapes, etc.

Tot seguit, et presentem els nostres suggeriments amb una gran varietat de productes, però sent-te lliure de desplegar la teva pròpia creativitat culinària. El millor d'aquestes irresistibles delícies cruixents és que les pots combinar com t’estimis més. A tu, com t’agraden? Amb els nostres bastonets, regañás i grissini, les possibilitats no s'acaben mai!

Regañás

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Les regañás són un clàssic de la gastronomia mediterrània que agraden a tothom amb la seva textura cruixent i un gust irresistible. Amb oli d'oliva i llavors de sèsam, estan torrades amb cura seguint la recepta tradicional. Les has de tastar i sentir com cruixen acompanyant una fusta de formatges i embotits, on aporten un contrast genuí de textures i gustos.

Bastonets sense gluten

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Si segueixes una dieta sense gluten, no t’estiguis de tastar aquest snack cruixent de gust cent per cent natural. Els nostres bastonets sense gluten sempre són benvinguts, sigui sols o com a companys inseparables dels aperitius o per dipejar amb la teva crema de formatge preferida.

Picos camperos y Picos

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Uns altres clàssics indiscutibles són els picos camperos o els picos, bastonets indispensables amb un bon plat de pernil, per exemple.

Amb aquesta combinació, pots fer preparacions creatives i divertides, com ara enrotllar els talls de pernil en els nostres bastonets, una preparació que segur que sorprèn. Incorpora aquests imprescindibles al teu rebost i gaudeix-ne de la versatilitat i el gust en cada mos.

Bastonets 100 % integrals i piquitos de San Roque

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Si busques una opció integral, els bastonets 100 % integrals són deliciosos, nutritius i rics en fibra. I si t'estimes més una alternativa diferent, els piquitos de San Roque t’aportaran una textura de vidre molt cruixent i airejada, i un gust de cereal perquè aquests bastonets estan elaborats amb segó de blat.

Tots dos són perfectes per dipejar, per exemple amb hummus, però la seva versatilitat fa que s'adaptin a qualsevol plat: des d'un piscolabis saludable fins a una fusta de xarcuteria sofisticada.

Bastonets salats i bastonets baixos en sal

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Coneixes els nostres picos saladitos? Són bastonets salats perfectes per dipejar o acompanyar qualsevol menjar. Nosaltres hem optat per combinar-los amb ensalada russa. La seva textura cruixent i la cobertura de sal es complementen a la perfecció amb aquest plat típic.

I si cerques una opció amb menys sal, tria els nostres bastonets baixos en sal. A més d'acompanyar els teus plats favorits, els pots incorporar a les receptes més originals i delicioses. Un dels nostres suggeriments és enrotllar aquests bastonets baixos en sal amb crema de formatge i salmó, i empolsar-hi cibulet fresc. Aquesta preparació, a banda de ser boníssima, és una opció elegant per als aperitius i esdeveniments especials.

Grissini

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Els grissini, bastonets deliciosos de pa cruixent, són un clàssic dels antipasti italians. Tradicionalment se serveixen sols, a punt per assaborir-los com a complement cruixent. Tanmateix, la seva forma i textura permeten d’elaborar preparacions originals enrotllant-los amb una gran varietat d'ingredients salats i dolços.

Per a un aperitiu salat irresistible, et suggerim enrotllar els grissini amb mortadel·la. Aquest embotit d'origen italià aporta un gust deliciós i suau que complementa perfectament la textura cruixent dels grissini. Pots tastar-los també amb pernil, pernil dolç, gall dindi o qualsevol altre embotit.

I això no s’acaba aquí, perquè a més els pots convertir en unes postres delicioses i sorprenents. Prova de sucar-los en xocolata desfeta i empolsar-hi festucs triturats o coco ratllat. La nostra rajola Choco Fundir de xocolata negra és perfecta per a aquesta preparació, ja que crea un contrast deliciós amb els grissini.

Bastonets especials

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Posem al teu abast altres alternatives per acompanyar qualsevol tapa. Has sentit parlar de les regañás artesanes? S’estiren a mà, un exemple d'elaboració artesanal que aporta un gust intens i autèntic al producte. Les pots trobar a les nostres botigues d'Extremadura, Andalusia (excepte Almeria), la Comunitat de Madrid i les províncies de Toledo i Ciudad Real.

Una altra opció molt recomanable és el nostre Surtido, una varietat de delícies assortides disponible a les botigues de les Canàries, Extremadura, Andalusia (excepte Almeria) i la Comunitat de Madrid.

Per acabar, els picos reventaos, una classe de bastonets d'aparença més rústica, però igual de deliciosos, que t’oferim a les botigues d'Extremadura, Andalusia (excepte Almeria) i la Comunitat de Madrid.

Altres recomanacions

Els nostres bastonets, regañás i grissini són opcions ideals per als pícnics i àpats a l'aire lliure.

Les nostres varietats de bastonets de pa fets al forn també són perfectes per dipejar, acompanyar els entrants, etc.

Descobreix tots els gustos de les nostres salses per dipejar amb els teus snacks preferits.

Un altre snack deliciós i amb molt de potencial són les nostres galetes salades, de gust autèntic i textura cruixent.