Tres receptes amb xocolata per fondre per compartir.

Tres receptes senzilles amb xocolata per fondre

24 de maig de 2024

Els moments especials i la xocolata solen anar plegats. Assaborir i compartir dolços de xocolata és un gran plaer.

Per això, et suggerim tres receptes per assaborir en bona companyia que podràs elaborar amb algunes xocolates del nostre assortiment Choco Fundir. Ideals per a dues persones i per a moments especials. Molt senzilles i ràpides de preparar, combinen el gust explosiu de la xocolata amb el toc saludable de la fruita o la fruita seca.

Delícies de músic

Receta para San Valentín: Bocaditos con frutos secos

Ingredients:

  • 200 g de xocolata negra per fondre Choco Fundir.
  • 20 g de nous pelades.
  • 20 g d’ametlles pelades.
  • 20 g de festucs pelats.
  • 20 g de nabius deshidratats.

Preparació:

1. Posa una safata folrada amb paper vegetal al congelador durant mitja hora perquè estigui molt freda.

2. Parteix les nous per la meitat i els nabius a trossos regulars.

3. Fon la xocolata seguint les instruccions de l’envàs.

4. Retira la safata del congelador i aboca-hi 2 cullerades de xocolata fent monticles. Procura separar els monticles entre ells perquè no s’enganxin.

5. Per sobre de la xocolata reparteix les nous i els nabius, les ametlles i els festucs.

6. Deixa-ho refredar a la nevera durant aproximadament mitja hora.

7. Treu la safata de la nevera i, amb cura, separa les delícies de músic del paper vegetal.

Piruletes de fruites cobertes de xocolata

Recetas de San Valentín: Piruletas de frutas cubiertas de chocolate

Ingredients:

  • 10 g de xocolata negra per fondre Choco Fundir per broqueta.
  • Xocolata blanca per fondre Choco Fundir per decorar cada broqueta al teu gust.
  • Quatre maduixots.
  • Una poma.
  • Un plàtan.
  • Una taronja.
  • Un kiwi.
  • 20 g d'ametlla a dauets.

Preparació:

1. Pela un kiwi, un plàtan i una taronja, i rentar bé una poma i uns quants maduixots. Et suggerim que pintis el plàtan i la poma amb llimona perquè no s'oxidin i quedin visualment perfectes.

2. Torra lleugerament les ametlles a dauets en una paella sense oli.

3. Talla el kiwi, la poma i el plàtan a rodanxes i la taronja en grills. Deixa les maduixes senceres.

4. Enfila les fruites en un pal de broqueta amb delicadesa, però de manera que quedin ben fixades.

5. Fon la xocolata negra, seguint les instruccions de l'envàs.

6. Amb una cullera, banya la meitat de les fruites amb xocolata negra i l'altra meitat amb xocolata amb llet.

7. Empolsa una mica d'ametlla sobre les broquetes que vulguis.

8. Refreda les broquetes a la nevera, sobre paper vegetal, evitant que s’enganxin, fins que la xocolata s'endureixi.

9. Per acabar, fon la xocolata blanca i posa’n un fil sobre algunes de les fruites per decorar-ne l'exterior.

Torre de creps de xocolata

Receta de San Valentín: Torre de Crepes de chocolate

Ingredients:

  • 450 g de xocolata amb llet per fondre Choco Fundir
  • 30 g de xocolata blanca per fondre Choco Fundir per decorar
  • 400 g de creps
  • 100 ml de nata per muntar
  • 10 gerds

Preparació:

1. Prepara les creps al microones o la paella amb mantega, segons s'indica a l’envàs.

2. Fon una mica més de la meitat de la xocolata amb llet.

3. Posa una crep de base, unta-la amb xocolata i posa una altra crep al damunt.

4. Ves repetint fins que s'acabin les creps.

5. Fon la xocolata amb llet restant amb la nata, tempera-ho sense que arribi a solidificar i aboca-ho per sobre de la torre quan encara flueixi la mescla, però comenci a estar ben densa.

6. Per acabar, pinta diversos cors amb xocolata blanca fosa i decora amb una desena de gerds. Deixa-ho refredar com a mínim 2 hores a la nevera.

Altres recomanacions

A la nostra secció de receptes pots trobar inspiració per preparar el teu sopar.

Troba altres idees de moments dolços per compartir, com les trufes i el pa de pessic de xocolata.

I què et sembla compartir unes crispetes en aquest dia especial?