Les nostres opcions de crispetes per a tots els gustos.

Coneix la nostra selecció de crispetes!

18 de gener de 2023

T’agraden les crispetes de blat de moro? Te n’oferim una gran varietat per assaborir-les en cada moment. Comparteix-les amb la millor companyia en una nit de cinema o permet-te un capritx i tria les teves favorites amb una bona pel·lícula. I quina és la millor manera de fer-ho? Doncs amb un bol enorme ple de crispetes de blat de moro acabades de fer.

Sabies que tenim una àmplia selecció de crispetes de blat de moro a les nostres botigues? Dolces, salades, amb caramel, per fer al microones. Aquí et mostrarem les diferents opcions que pots trobar i també com es preparen i consumeixen cadascuna d'elles.

Blat de moro per a crispetes

Palomitas de maíz de Mercadona

  • Gra de blat de moro natural
  • Per cuinar en una paella o màquina de crispetes de blat de moro

El gra de blat de moro tradicional que es cou en oli molt calent en una paella ofereix un espectacle visual d’allò més bonic. En uns minuts, tenim un bol ple de crispetes de blat de moro ben calentes. Hi podem afegir el que més ens agradi: xocolata, sal, mantega, sucre, caramel.

Us deixem un gran suggeriment, una manera diferent de menjar les crispetes de blat de moro: utilitza-les com a entrant amb un toc picant, afegint-hi espècies quan encara estiguin calentes, com ara pebre vermell de La Vera, bitxo, farigola seca i sal.

La millor opció per donar curs a la teva imaginació i fer crispetes per a tots els gustos.

Crispetes de caramel

Palomitas caramelo Mercadona

  • Crispetes dolces recobertes de caramel
  • A punt per consumir a l'instant

Si t'agraden les crispetes perquè et recorden quan vas al cinema, amb aquesta opció el cinema es trasllada a casa teva. Queden espectaculars, boníssimes, cruixents i amb el punt ideal de caramel.

Crispetes dolces

Palomitas dulces Mercadona

  • Blat de moro preparat per a crispetes dolces
  • Envasat per fer al microones

Aquestes crispetes de blat de moro preparades prèviament són molt ràpides i fàcils de fer. Només cal posar el paquet al microones i esperar uns minuts, segons les instruccions. El resultat és una bossa plena de crispetes de blat de moro calentes i de gust dolç.

Crispetes de blat de moro amb sal

Palomitas de maíz para microondas

  • Blat de moro preparat per a crispetes salades
  • Envasat per fer al microones

I perquè sabem que les crispetes amb sal són unes de les més triades i que més agraden als nostres clients, les pots comprar en paquets de 3 unitats. Així, quan acabis un paquet, ja en tens un altre a punt per fer. O per omplir un megabol de crispetes per a una tarda de jocs.

Qualsevol d'aquestes opcions és ideal per consumir crispetes de blat de moro. Gaudeix-ne!

Altres recomanacions

Vols saber com preparar les nostres crispetes dolces al microones? Descobreix el pas a pas aquí.

Si no et ve de gust cuinar, després d'una tarda de relax al sofà, tasta les nostres empanades. N’hem millorat la qualitat i són boníssimes.