Oliver, treballador del supermercat de Paseo de la Habana a Madrid

Mercadona repeteix com l'empresa del sector de la distribució que millor atreu i reté el talent

10 de març de 2022
  • El Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco) atorga la segona posició a Mercadona en el rànquing global i reconeix, així, les condicions laborals de la companyia.
  • En la 16a edició de Merco Talento han participat més de 38.000 persones.

Mercadona ha tornat a ser reconeguda com la millor empresa del sector de la distribució generalista i la segona en l’àmbit general a atreure i retenir talent, tal com ho reflecteixen els resultats de Merco Talento.

Aquest rànquing l’elabora el Monitor de Reputació Corporativa, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica des del 2006, i engloba les 100 empreses que tenen més capacitat per captar i conservar la plantilla a Espanya.

En l'elaboració d'aquesta edició han participat més de 38.000 persones que han valorat i avaluat tant la gestió dels recursos humans de les empreses com les diferents dimensions reputacionals relacionades amb el talent, com ara l’atractiu laboral, les possibilitats de promoció o la política retributiva.

Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats d'aquesta edició, ja que comporten un reconeixement al treball de les més de 95.000 persones que formen part del Projecte Mercadona. Tot això en un any en què s'han viscut diverses situacions impredictibles que tota la plantilla ha afrontat amb compromís i dedicació.

Les condicions laborals de Mercadona

El Treballador és un dels components principals de Mercadona. Així, el seu model de Recursos Humans ofereix una feina estable i de qualitat, amb salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoció interna.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han estat reconegudes per l’Organització Internacional del Treball (OIT) pel que fa a ocupació estable i de qualitat.

Imatge de capçalera: Oliver, treballador del supermercat de Paseo de la Habana a Madrid.