Rànquing Merco Talent Universitari

Mercadona, la tercera empresa més atractiva per treballar a Espanya per als universitaris

06 de març de 2020
  • La companyia puja tres posicions respecte als resultats del 2018.
  • Els universitaris valoren Mercadona com una de les empreses espanyoles més atractives per treballar-hi, i la primera del sector, en el rànquing de Merco Talent Universitari del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

Mercadona se situa en la tercera posició de les empreses més atractives per treballar a Espanya segons els resultats del rànquing de Merco Talent Universitari, que realitza el Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. A les enquestes, hi han participat més de 9.000 estudiants de diferents universitats del país.

Merco, juntament amb PeopleMatters i Recrutting Erasmus, ha donat a conèixer els resultats de la 3a Edició de Merco Talent Universitari a Espanya. La classificació reconeix les 100 empreses amb més reputació per treballar-hi a través de l'avaluació de diferents paràmetres, com ara les preferències per treballar (sector, tipologia de companyia o expectatives salarials) i aspectes relacionats amb la recerca de feina.

Els resultats indiquen que els estudiants valoren positivament l'estabilitat i la seguretat, una bona retribució i l’obtenció de beneficis, la qualitat de vida, la formació i el desenvolupament professional intern, i el bon ambient de treball. L'esforç metodològic es concentra en l'anàlisi de les més de 9.000 valoracions d’universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, i de doctorat.

Les condicions laborals de Mercadona

Per Mercadona, el treballador és un component fonamental del seu model i així es reflecteix al model de Recursos Humans de la companyia, que ofereix una feina estable i de qualitat, i amb salaris per sobre de la mitjana.

Les condicions laborals de Mercadona, centrades a satisfer les treballadores i els treballadors, permeten que la companyia ofereixi també formació contínua i la possibilitat de promoció interna, potenciant el talent de les persones, i amb el propòsit comú de donar un servei excel·lent. Tot això, es du a terme fomentant sempre valors com la igualtat o la diversitat.

Coneix les ofertes de feina de Mercadona.

Imatge de capçalera: Núria, treballadora del supermercat del Mercat de Sants a Barcelona ciutat.