Donació a Sagrado Corazón de Jesús de Fraga

Mercadona donarà diàriament productes a la residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca)

03 de març de 2020
  • La cadena de supermercats inicia una col·laboració amb aquesta entitat, a la qual lliurarà diàriament productes de primera necessitat, i contribuirà així a l'atenció dels 78 usuaris de la residència situada a Fraga (Osca).
  • Aquest acord se suma a la col·laboració de Mercadona amb diferents entitats de tota la Comunitat d'Aragó, a les quals aporta, a més dels aliments, recursos logístics i humans per a poder fer la donació.

La companyia Mercadona ha començat una col·laboració amb la residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca), per la qual, en el marc de la responsabilitat social de la companyia, es compromet a donar diàriament productes de primera necessitat a aquest centre de gent gran. El lliurament d'aquests productes, aptes per al consum, però no per a la venda, segons els criteris de l'empresa, es farà gràcies a l'aportació, també per part de la companyia, dels recursos logístics i humans que permeten que els aliments arribin en perfectes condicions de qualitat i de seguretat alimentària.

La responsable de Relacions Externes de Mercadona, Laura Cortel, ha destacat que "aquesta nova col·laboració referma el compromís social de la companyia i ens fa sentir molt orgullosos de poder aportar la nostra petita contribució a aquest centre de gent gran".

Per la seva banda, la direcció de la residència Sagrado Corazón de Jesús, ha agraït a Mercadona la seva col·laboració i ha destacat que "estem molt agraïts a Mercadona per la nova etapa que comença i molt especialment, pel tracte proper, la compressió i l'afecte amb què s’ha acollit aquest projecte".

Responsabilitat Social de Mercadona

Un dels compromisos de Mercadona és tornar a la Societat part de tot el que en rep. La companyia ha reforçat aquest compromís per mitjà del seu Pla d'Acció Social, amb el suport a diverses institucions i entitats socials de totes les comunitats autònomes.

Gràcies a les diferents iniciatives en què Mercadona participa, la companyia va donar el 2019 més de 9.100 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya. Aquesta aportació equival a més de 150.000 carretons de la compra.

Imatge de capçalera: voluntaris de la residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca), juntament amb personal de Mercadona.