Mercadona inaugura un nuevo supermercado en Madrid

Mercadona inaugura un nou supermercat a Madrid

Madrid, 29 de novembre de 2016
  • La companyia ha realitzat una inversió d'1,5 milions d'euros en la nova botiga Mercadona situada el carrer Guatemala de Madrid.

  • La plantilla es compon de 54 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha obert una nova botiga a Madrid, concretament en el número 13 del carrer Guatemala. La inversió realitzada en aquest establiment ha estat d'1,5 milions d'euros, en la construcció dels quals han participat una mitjana de 35 proveïdors, que han donat ocupació a més de 130 persones durant la fase d'obra.

El centre compta amb una superfície de vendes de 1.626 metres quadrats, on se situen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, alimentació envasada, perfumeria, drogueria i begudes. D'igual forma, destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, amb peix directe de llotja; el forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. Els 54 treballadors que componen la plantilla disposen a més de zones de descans i vestuaris, així com d'una sala de formació.

D'altra banda, el nou supermercat destaca pel seu caràcter ecoeficient, doncs incorpora un conjunt de mesures, com a recuperadors de la calor, il.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques, que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

L'horari d'obertura de la botiga és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores i disposa d'aparcament per facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat. Així mateix, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura permet que els clients de Mercadona es beneficiïn de la seva coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), utilitzada per la companyia de forma exclusiva, i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu, compromís que, en temps com els actuals, és més important que mai per a les economies familiars.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Amb l'engegada d'aquest supermercat, Mercadona manté la seva aposta decidida per la Comunitat de Madrid, on comptava, a tancament de l'any 2015, amb 170 botigues i una plantilla de 9.160 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relació comercial amb 347 pimes d'aquesta comunitat i realitza compres a proveïdors d'aquesta comunitat per valor de 1.409 milions d'euros a l'any.