Mercadona

Mercadona obre un nou supermercat a Oiartzun (Guipúscoa)

25 de novembre de 2016
  • En la fase de construcció han participat 73 proveïdors, que han donat ocupació a 182 persones durant la fase d'obra.

  • El nou establiment, en el qual s'han invertit 1,5 milions d'euros, compta amb una plantilla de 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha inaugurat avui un nou supermercat a Oiartzun (Guipúscoa), concretament al carrer Elbarrena, número 1. La companyia ha invertit 1,5 milions d'euros en aquest establiment, en la construcció del qual i engegada han participat 73 proveïdors, que han donat ocupació a 182 persones durant la fase d'obra.


Per la seva sala de vendes de 1.500 metres quadrats, s'estenen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Però també destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que ofereix peix directe de llotja; el forn a orri, i la secció de fruita i verdura, en la qual s'aposta pels productes frescs de proximitat. A més, l'establiment compta amb zones de descans, vestuaris i una sala destinada a la formació contínua dels 40 treballadors que conformen la plantilla.

Mercadona abre un nuevo supermercado en Oiartzun (Guipuzkoa)Nou supermercat de Mercadona a Oiartzun, Guipúscoa.

El supermercat obre de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15 hores. Els clients que es desplacin al centre en el seu vehicle privat disposaran d'un aparcament amb 225 places. D'altra banda, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili, la telecompra i la compra online a través de la pàgina web www.mercadona.es.

Un altre aspecte destacat d'aquesta nova botiga és el seu caràcter ecoeficient. Incorpora un conjunt de mesures, entre les quals sobresurten els recuperadors de calor, la il.luminació més eficient i l'ús de temporitzadors i portes automàtiques, que redueixen fins a un 20% el consum   energètic.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat en els seus productes per menys preu.

Sobre Mercadona a Euskadi

Mercadona manté la seva aposta decidida per Euskadi, on ja compta amb 13 establiments. Cinc d'ells se situen a Araba/Àlaba, concretament a Vitòria-Gasteiz; altres cinc estan a Biscaia (tres a Bilbao, un a Barakaldo i un altre a Basauri). Finalment, trobem tres botigues a Guipúscoa (Irun, Eibar i ara, Oiartzun). 520 persones treballen en aquests centres, totes elles amb ocupació estable i de qualitat.

Per la seva banda, a l'agost de 2015 va començar la construcció d'un bloc logístic a Vitòria-Gasteiz, en el qual en una primera fase s'invertiran 50 milions d'euros. Es crearan 100 llocs de treball, i es proveirà als supermercats de la zona nord.

Així mateix, té relació comercial amb 1.233 pimes i empreses d'aquesta comunitat. A 2015 ha realitzat compres a proveïdors bascos per valor de 316 milions d'euros i, juntament amb els fabricants interproveïdors, ha invertit 26,4 milions d'euros a Euskadi. Un exemple dels seus proveïdors agroalimentaris i de la seva aposta pel producte local, és la compra de més de 120.000 quilos de creïlla d'Àlaba així com de més de 3.500 tones de peix fresc com lluç, bonítol, anxova, sardina, sorell, verat, lliri, i gall, tant en la costa biscaina com en la guipuscoana.

Dins de la seva responsabilitat social corporativa col.labora amb els Bancs d'Aliments d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa, amb el menjador social Nostra Senyora dels Desemparats, a Vitòria-Gasteiz, i amb les Germanetes dels Pobres de Bilbao. El passat exercici, la col.laboració amb entitats socials a Euskadi va aconseguir les 73,4 tones d'aliments donats.