Mercadona abre un nuevo supermercado en Montgat

Mercadona obre un nou supermercat a Montgat (Barcelona)

25 de novembre de 2016
  • La nova botiga, que ha suposat una inversió de 7,5 milions d'euros, es troba dins del mercat municipal de Montgat.
  • L'establiment compta amb una plantilla de 41 treballadors amb ocupació estable i de qualitat. 

Mercadona ha inaugurat un nou supermercat situat a la localitat de Montgat (Barcelona), concretament al mercat municipal. En la instal.lació d'aquesta nova botiga s'han invertit 7,5 milions d'euros (5 milions corresponents a l'adjudicació i 2,5 destinats a l'habilitació de l'establiment) i posseeix una plantilla de 41 treballadors. En la seva construcció han participat una mitjana de 28 proveïdors que han donat treball a 45 persones durant la fase d'obra. 


La nova botiga es troba a la planta baixa del mercat, i s'estén per una superfície de sala de vendes de 1.400 metres quadrats, on se situen les seccions habituals de Mercadona, incloses les renovades seccions de productes frescs. El supermercat també disposa de zones de descans i vestuari per als treballadors.

D'altra banda, destaca el caràcter coeficient de l'establiment que incorpora un conjunt de mesures com a instal.lacions de recuperadors de la calor, una il.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques, que redueixen fins a un 20% el consum energètic. 

L'horari d'obertura al públic de la botig serà de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 hores. Per facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat, el nou edifici del mercat disposa d'un pàrquing públic amb 165 places d'estacionament.

Aposta pels mercats municipals

Aquest nou projecte se suma als 35 mercats on Mercadona ja està present i segueix consolidant la seva aposta decidida per la recuperació dels mercats municipals amb l'objectiu de potenciar el comerç urbà dels barris i els municipis on està present. Aquesta nova obertura del mercat de Montgat suposarà, per tant, el 36º supermercat de Mercadona integrat a un mercat municipal. Mercadona conviu amb més de 1.590 comerciants amb els quals comparteix la il.lusió de recuperar el comerç tradicional.