Mercadona abre un nuevo supermercado en Madrid Dic

Mercadona obre un nou supermercat a Madrid

02 de desembre de 2016
  • La nova botiga, situada al carrer Camino Viejo de Leganés, ha suposat una inversió de 3,2 milions d'euros.
  • Durant la fase d'obra, han participat una mitjana de 35 proveïdors que han donat ocupació a més de 130 persones.

Mercadona ha inaugurat una nova botiga a Madrid, concretament al carrer Camino Viejo de Leganés, 102-104. La companyia ha invertit en aquest establiment 3,2 milions d'euros, i la seva plantilla es compon de 37 treballadors amb ocupació estable i de qualitat. En la seva construcció han participat una mitjana de 35 proveïdors, que han donat ocupació a més de 130 persones durant la fase d'obra.

El centre es compon d'una superfície de sala de vendes de 1.368 metres quadrats, on se situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. En aquesta línia, destaquen les renovades seccions de productes frescs com la de peixateria, que inclou peix directe de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. D'igual forma, la botiga disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors i d'una sala de formació.

La botiga destaca també pel seu caràcter ecoeficient, en incorporar un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:00 a 21:30 hores. Així mateix, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu, compromís que, en temps com els actuals, és molt rellevant per a les economies familiars.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

L'engegada d'aquest supermercat, reforça l'aposta decidida de Mercadona per la Comunitat de Madrid. A tancament de l'any 2015, la companyia comptava amb 170 botigues i una plantilla de 9.160 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. D'igual forma, Mercadona manté relació comercial amb 347 pimes d'aquesta comunitat i realitza compres a proveïdors madrilenys per valor de 1.409 milions d'euros a l'any.