Els estudiants trien Mercadona entre les empreses més atractives per treballar-hi

Mercadona entre les empreses més atractives per treballar-hi

22 de juny de 2022
  • Els estudiants valoren Mercadona com la tercera empresa més atractiva en la 5a edició del rànquing Merco Talento Universitario.
  • Coneix tots els nostres llocs vacants a la pàgina d'Ocupació de Mercadona.

Mercadona continua entre les empreses més atractives per treballar en el sector de la distribució, tal com ho demostren els resultats del rànquing Merco Talento Universitario, que du a terme el Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. La companyia ocupa la tercera posició en el rànquing global, que es compon de 100 empreses, i la segona posició en el rànquing sectorial.

En aquesta 5a edició de Merco Talento Universitario, hi han participat estudiants que es troben en els últims cursos d'estudis superiors en diferents centres del país. Els joves han valorat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans que són determinants a l'hora de triar una feina, com la qualitat laboral, la igualtat d'oportunitats, la formació en el lloc de treball, les condicions salarials i les possibilitats de promoció, entre altres.

D'aquí, a més de classificar les 100 empreses més atractives per treballar a Espanya, s'han extret tendències actuals en l'àmbit laboral, com la rellevància del reconeixement professional dins de l'empresa i la necessitat d'una formació contínua i multidisciplinària, i es valora molt positivament el fet de compartir el benefici generat amb la plantilla. És una informació d'un gran valor per a les empreses a l'hora d'atreure i retenir talent.

Mercadona està orgullosa dels resultats i és conscient que cal continuar treballant per aconseguir que el segon component del model de la companyia, El Treballador, estigui plenament satisfet. Per assolir-ho, fa anys que implanta una política de recursos humans diferencial i de qualitat, amb salaris per sobre del sector, formació des del primer dia d'incorporació al lloc de treball i de manera continuada, possibilitats de promoció interna i conciliació de la vida personal i laboral.

Aquestes condicions laborals de Mercadona han estat reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT).

Coneix les ofertes de feina de Mercadona.