Alba, treballadora del supermercat de Mazarrón Puerto de Mazarrón, Múrcia

Mercadona, empresa més atractiva per treballar a Espanya segons els estudiants

21 de juny de 2021
  • Més de 8.400 persones que cursen estudis superiors trien Mercadona com l'empresa més atractiva per treballar-hi en la 4a edició de Merco Talento Universitario a Espanya.
  • Per conèixer les nostres vacants pots accedir a la pàgina d'Ocupació de Mercadona.

Mercadona se situa en la primera posició com l'empresa més atractiva per treballar a Espanya segons els resultats del rànquing de Merco Talento Universitario, dut a terme pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

En les enquestes de la 4a edició de Merco Talento Universitario han participat més de 8.400 persones que cursen estudis superiors en diferents centres del país. Aquesta classificació reconeix les 100 empreses més atractives per treballar a Espanya a través de l'avaluació d’àmbits diferents, com ara les preferències laborals (sector, tipologia de companyia o expectatives salarials) i aspectes relacionats amb la cerca de feina.

Els resultats revelen que, a l'hora de triar una feina, els estudiants valoren positivament la qualitat de vida, una bona retribució i l’obtenció de beneficis, la formació i el desenvolupament professional intern, la meritocràcia i el reconeixement, i la consecució de fites dins de l'empresa. La metodologia d'estudi es concentra en l'anàlisi de les més de 8.400 valoracions fetes per universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, doctorat i alumnes de cicles superiors.

Condicions laborals de Mercadona

Dins el model de Recursos Humans de Mercadona, El Treballador és un component fonamental, i així es reflecteix amb una oferta de feina estable i de qualitat, amb salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoció interna.

Les condicions laborals de Mercadona han estat reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT).

Coneix les ofertes de feina de Mercadona.

Imatge de capçalera: Alba, treballadora del supermercat de Mazarrón Puerto de Mazarrón, Múrcia.