Mapa de donacions de Mercadona fetes el 2021

Mercadona dona 20.600 tones d'aliments el 2021, un 21 % més que l’any 2020

27 de gener de 2022
  • L'any 2021, la companyia va donar 20.600 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya i Portugal.

Mercadona, seguint amb el seu compromís de tornar a la Societat part del que en rep, va donar el 2021 més de 20.500 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya i de les zones de Portugal on la companyia és present. En concret, l'any passat Mercadona va aconseguir donar un 21 % més respecte de l'exercici del 2020.

Vídeo en castellà

Des de fa anys, Mercadona porta a terme diferents iniciatives socials, entre les quals hi ha les donacions. La companyia no només fa lliuraments diaris des de les seves botigues o blocs logístics, sinó que posa la seva xarxa logística a disposició de les entitats per fer arribar tots els productes.

Les donacions de Mercadona el 2021 equivalen a més de 343.000 carretons de la compra, amb els quals la companyia dona suport a més de 380 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats de tots dos països. 

Així mateix, la companyia té implantades diverses estratègies per evitar i prevenir el malbaratament d'aliments i col·labora amb altres iniciatives com el Gran Recapte o les Operacions Quilo, en què Mercadona dona suport amb els seus recursos humans i logístics.

Mapa de donacions de Mercadona fetes el 2021Mapa de donacions de Mercadona fetes el 2021.

Entitats socials amb què Mercadona col·labora

A Espanya, en l’àmbit nacional, Mercadona col·labora amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. A més, en cada comunitat autònoma o ciutat autònoma, la companyia col·labora amb aquestes altres entitats socials de manera habitual:

Document en castellà

 

 

 

Listado entidades donaciones Mercadona en 2021

Descargar

 

 

 

 

Imatge de capçalera: Mapa de donacions de Mercadona fetes el 2021