Mapa de donacions de Mercadona fetes el 2020

Mercadona dona 17.000 tones d’aliments el 2020

18 de gener de 2021
  • El 2020 la companyia va donar l'equivalent a més de 280.000 carretons de la compra a entitats socials.
  • Mercadona dona suport a més de 290 menjadors socials i més de 60 bancs d'aliments i altres entitats de tot el territori, i hi col·labora.

El 2020 Mercadona va duplicar les donacions d'aliments a entitats socials respecte a l'any anterior i, d'aquesta manera, va aportar el seu gra de sorra a aquesta crisi sanitària i econòmica en què està immers el país. Durant tot l'exercici, la companyia va donar 17.000 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya i Portugal.

Aquestes donacions equivalen a més de 280.000 carretons de la compra i es fan a través de la col·laboració amb més de 290 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats tant d'Espanya com de les zones de Portugal on Mercadona és present.

Vídeo en castellà

Així mateix, la companyia va mostrar el seu suport amb donacions addicionals al llarg de l'any, com els lliuraments que es van fer el març i l’abril a l'hospital de campanya habilitat a la Fira IFEMA de Madrid.

Compromís de Mercadona

Una part de la política de Responsabilitat Social de Mercadona consisteix a tornar a la societat part de tot el que en rep. Gràcies a aquest compromís, diferents institucions i entitats socials de tot el territori reben el suport i la col·laboració de la companyia per ajudar els qui més ho necessiten. A més, Mercadona té implantades diverses estratègies per evitar i prevenir el malbaratament d’aliments.

Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2020Mapa de donacions d’aliments de Mercadona fetes el 2020.

Entitats socials amb què col·labora Mercadona

A Espanya, Mercadona col·labora amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. D'altra banda, en l’àmbit de les comunitats autònomes o ciutats autònomes, la companyia col·labora amb diverses entitats socials de manera habitual.

Document en castellà

Listado entidades sociales con las que colabora Mercadona 2020

Descargar

 

 

Logo EActiVat