Donació Ifema Mercadona

Mercadona, en col·laboració amb la Unitat Militar d'Emergències (UME), lliura productes bàsics d'higiene a l'hospital de campanya d'IFEMA

13 de abril de 2020
  • A través de l’UME (Unitat Militar d'Emergències), la companyia ha posat a disposició de l'hospital de campanya habilitat a IFEMA productes de primera necessitat d'higiene, com ara dentifricis, raspalls de dents, gels xampú, maquinetes i escuma d'afaitar, entre d'altres.
  • Amb aquesta nova acció, Mercadona ha donat a la Comunitat de Madrid 60 tones d'aliments i productes bàsics d'higiene, tant a l'hospital de campanya d'IFEMA com a entitats socials. 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha volgut mostrar una vegada més la seva solidaritat amb tots els qui es troben en aquests moments a l'hospital instal·lat a IFEMA per fer front a l'alerta sanitària provocada per l'expansió del coronavirus.

A través de l’UME, ha lliurat productes bàsics d'higiene per als pacients d'aquest hospital, com ara pasta de dents, dentifricis, xampú, esponges, maquinetes o gel d'afaitar, amb la finalitat d'ajudar tots els qui hi estan sent atesos, en un moment especialment complicat per a tothom.

Des de Mercadona, Eduardo Sanchís, gerent de la Divisió de Seguretat, ha volgut destacar el compromís "amb tots els qui estan ajudant en aquesta crisi, especialment en aquest cas amb la Unitat Militar d'Emergències, a través de la qual ens ha arribat la petició d’ajudar amb productes d'higiene bàsics els qui es troben ingressats en aquest hospital".

Aquesta acció se suma a totes les que l'empresa ha posat en marxa arreu d’Espanya en els darrers dies, accions destinades tant a protegir la salut dels treballadors com a garantir el proveïment de les botigues, i també a vetllar pels col·lectius més desfavorits en aquesta situació, donant preferència en la compra a les persones grans o amb discapacitat, al personal sanitari, a les forces de seguretat, als bombers o al personal d'atenció social.

Així mateix, amb l'objectiu de continuar atenent els col·lectius més desfavorits, Mercadona ha reactivat les donacions de productes de primera necessitat als menjadors socials i al Banc d'Aliments de Madrid, amb els quals la companyia col·labora habitualment.

Una política d’acció social sostenible integrada en l’estratègia d’RSE de Mercadona

Dins el compromís de compartir amb la societat part de tot el que en rep, Mercadona desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social esmentat anteriorment, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen l’aposta pel creixement compartit. En el marc d'aquesta política, Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats socials de tot Espanya i Portugal, als quals dona aliments diàriament, i participa en campanyes de recollida d'aliments. El 2019, la companyia va donar un total de 9.218 tones d'aliments -9.100 a Espanya i 218 a Portugal. Igualment, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, que elaboren més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Nou lliurament de productes bàsics d’higiene a l’hospital de campanya d’IFEMA, juntament amb l’UMENou lliurament de productes bàsics d’higiene a l’hospital de campanya d’IFEMA.