Ampliació de l'equip per a la campanya d'estiu 2023 a Mercadona

Mercadona cerca personal per a la campanya d'estiu

04 de maig de 2023
  • El salari inicial és de 1.507 euros bruts al mes i les noves incorporacions reben formació adaptada al seu lloc.
  • La companyia amplia la plantilla de maig a setembre per respondre a l'arribada de turistes i mantenir l'excel·lència en el servei.

Mercadona cerca personal per a la campanya d'estiu de 2023, que serà des del mes de maig fins a final de setembre. L'objectiu és reforçar la plantilla durant aquest període, època que coincideix amb l'arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal, i garantir així l'excel·lència del servei a les botigues i als blocs logístics.

Les noves ofertes de feina estan disponibles al Portal d’ocupació de Mercadona, on es descriuen les condicions del lloc, com la retribució inicial de 1.507 euros bruts al mes o bé que no es requereix experiència prèvia, ja que tothom rep formació específica adaptada a cada posició. Així mateix, la companyia explica que les noves incorporacions passaran a formar part d'un equip que es caracteritza per treballar en equip, amb vocació de servei al client i capacitat de millora constant. 

Condicions laborals de Mercadona

A més de la retribució i la formació esmentades anteriorment, el model de gestió de recursos humans de Mercadona es distingeix principalment pel següent:

  • Jornada completa o parcial.
  • Ocupació estable i de qualitat. La plantilla de Mercadona disposa de contractes fixos i salaris que superen la mitjana del sector.
  • Política retributiva d'increments salarials. La política retributiva de Mercadona es basa en increments salarials en cada pas de tram (any d'antiguitat) de cada treballadora/treballador. D'altra banda, la companyia comparteix una part del benefici anual amb la plantilla que assoleix els objectius específics anuals, prèviament marcats.
  • Igualtat i equitat. El model de gestió de recursos humans de Mercadona fomenta la igualtat i la diversitat a través de l'equitat en tots els àmbits i a tots els efectes, i rebutja qualsevol classe de discriminació per raó de sexe, orientació sexual, discapacitat, edat, nacionalitat o d’altra índole. 
  • Oportunitat de promoció interna. Una de les palanques de creixement principals de la companyia és la inversió en les persones. Per això, Mercadona aposta pel talent intern per promoure a diferents llocs.

Informa’t amb més detall sobre les condicions laborals a Mercadona. Totes les ofertes de feina estan disponibles al Portal d'ocupació de Mercadona.

Treballador en una botiga de MercadonaTreballador en una botiga de Mercadona.

Treballadora en un bloc logístic de MercadonaTreballadora en un bloc logístic de Mercadona.