Mercadona abaixa el preu de 500 productes

Mercadona abaixa el preu de 500 productes amb un estalvi de 200 milions d'euros per als clients

12 de abril de 2023
  • Aquesta xifra d'estalvi impactarà en el marge de la companyia en -0,6 punts, que se sumen a la reducció de -1,1 punts realitzada per l'empresa des del 2020 per minimitzar l'important increment dels preus de cost en origen i en la indústria.
  • Els "Caps" (clients) podran arribar a percebre un estalvi de fins a 150 € anuals en el seu cistell de la compra.
  • L'objectiu és continuar oferint la millor opció a "El Cap" perquè elabori la seva compra total amb la major qualitat al mínim cost possible.
  • Sense tocar la qualitat i garantint la sostenibilitat de tota la cadena alimentària, la companyia anticipa la baixada de costos general prevista per al llarg del 2023.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, fidel al seu compromís d’abaixar els preus de venda al públic quan els preus de cost baixen, i després de comprovar que, encara que lentament, ja s'està produint la baixada de costos en el mercat, ha decidit avançar-s’hi i, des d'aquest mes d'abril, ajustar els seus preus de venda en 500 dels seus productes de consum diari fins a final d'any. D'aquesta manera, "El Cap" (client) es pot beneficiar per endavant d'aquesta reducció i percebre un estalvi de fins a 150 € anuals en el seu cistell de la compra.

La iniciativa, que es duu a terme sense tocar la qualitat dels productes i garantint la sostenibilitat de tota la cadena alimentària (els proveïdors, el sector productiu, l’empresa i els treballadors), suposarà un estalvi per als clients de 200 milions d'euros d'aquí a final d'any i tindrà un impacte en el marge de la companyia de -0,6 punts, que se sumen a la reducció de -1,1 punts realitzada per l'empresa des del 2020 per minimitzar l'important increment dels preus de cost en origen i en la indústria.

La baixada de preu d'aquests 500 productes, molts dels quals estaran degudament identificats a la botiga, s'aplica a nombrosos aliments de consum diari disponibles en diferents seccions i negocis, com ara productes en conserva com la tonyina, lactis com alguns formatges i iogurts, fruita seca, olis, neteja i manteniment de la llar, alimentació per a animals de companyia, brioixeria, celler i perfumeria, entre d'altres. Així mateix, en el cas dels productes frescos, la companyia aprofitarà les oportunitats de mercat per abaixar el preu. N’han estat un exemple el carabassó, el peix, el pit de gall dindi, etc. Tots aquests productes també estaran degudament identificats. 

Infografia en castellà

Baja el precio de 500 productosMercadona abaixa el preu de 500 productes sense tocar la qualitat i garantint la sostenibilitat de tota la cadena alimentària.