Rajola 99 % Cacau d’Hacendado a Mercadona

La nova rajola 99 % Cacau d’Hacendado ven més de 8.000 unitats al dia

16 de setembre de 2020
  • Els ingredients són únicament pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense sucres ni edulcorants afegits.
  • El producte és a tota la cadena de supermercats des de l'estiu del 2020 i és el resultat d'un procés de coinnovació amb la col·laboració dels "Caps" (clients).
  • El Proveïdor Totaler Imperial Produtos Alimentares produeix aquestes rajoles al seu centre d’Azurara (Portugal).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha sumat a l’assortiment la rajola 99 % Cacau d'Hacendado, de la qual en ven més de 8.000 unitats diàries després de la seva distribució a tota la cadena des de l'estiu del 2020.

El producte ha estat desenvolupat amb els "Caps" (clients) als centres de coinnovació de Mercadona. Després d’escoltar-ne les preferències, els ingredients emprats són únicament pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense sucres ni edulcorants afegits.

L'empresa Imperial Produtos Alimentares és el Proveïdor Totaler d'aquesta nova rajola 99 % Cacau d'Hacendado, que s'elabora en format de 100 grams al centre que la companyia té a Azurara de Vila do Conde (Portugal).

La nova rajola 99 % Cacau d’Hacendado, al lineal de MercadonaLa nova rajola 99 % Cacau d’Hacendado, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat