Paperera situada a les botigues de Mercadona per al reciclatge de càpsules de café

Com es reciclen les càpsules de café en Mercadona

17 de maig de 2023

Des de Mercadona som fidels al nostre compromís amb el medi ambient. Sabem que entre tots podem contribuir a un món millor i un exemple d'això són les papereres per a càpsules de café habilitades a les nostres botigues.

Estes papereres són l'inici del procés de reciclatge, en el qual els amants del café tenim un paper molt important. Quan depositem les càpsules de café, siguen d'alumini o de plàstic, en estes papereres, contribuïm a reduir el seu impacte en l'entorn.

Papelera ubicada en las tiendas de Mercadona para el reciclaje de cápsulas de caféPaperera situada a les botigues de Mercadona per al reciclatge de càpsules de café.

Un gest senzill per a contribuir a un futur més sostenible. I, a més, sense necessitat de separar les càpsules d'alumini de les càpsules de plàstic, ni buidar el pòsit de café!

Vídeo en espanyol

Procés de reciclatge de les càpsules de café en Mercadona

Una vegada que les càpsules es depositen en les papereres, col·laborem amb gestors autoritzats que s'encarreguen de recollir-les i portar-les a les plantes de reciclatge. Allí, les càpsules de café són tractades per a donar una segona vida als materials que les componen. A tots!

El plàstic i l'alumini que es recuperen tornen a tindre una segona vida. L'alumini, per exemple, es reutilitza per a elaborar altres productes com ara llandes per a aliments i begudes, llandes de bicicleta, etc.

Els residus de café, també anomenat pòsit, són sotmesos a un procés de compostatge fins a convertir-los en abonament.

Un model d'empresa responsable

El reciclatge exercix un paper fonamental en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del Pacte Mundial. La companyia és sòcia d'esta iniciativa des de 2011 i treballa de manera constant per a promoure pràctiques sostenibles i protegir el medi ambient, i d'esta manera dona resposta als objectius en els quals més influïx l'impacte de la seua activitat, impulsant accions mediambientals com esta.

En recuperar i reutilitzar materials, reduïm l'extracció de recursos naturals i minimitzem els impactes ambientals negatius associats amb la producció i el consum. A més, el reciclatge contribuïx a la promoció d'una economia circular i fomenta la sostenibilitat.