Dia del Celíac. Cada dia en Mercadona

Dia del Celíac. Cada dia en Mercadona

16 de maig de 2023
  • El compromís de Mercadona amb els "Caps" (clients) que patixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostra cada dia des de fa 23 anys.
  • La companyia oferix més de 1.550 productes aptes i accessibles per a celíacs en els seus lineals, xifra que puja cada any

Este 16 de maig, Mercadona s'unix al Dia Nacional del Celíac per a visibilitzar esta malaltia i continuar amb el seu propòsit de ser una empresa que la societat vulga que existisca. El compromís de la companyia amb els "Caps" (clients) que patixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostra cada dia.

Actualment, Mercadona oferix més de 1.550 productes sense gluten Hacendado i continua ampliant la seua oferta cada any. Un assortiment que és fàcilment identificable, pels clients celíacs, a través del logo sense gluten inclòs en la gran majoria dels productes de marca pròpia.

Per a poder conéixer de primera mà les inquietuds d'este col·lectiu, clau a l'hora de definir el seu assortiment, i fidel al seu compromís de treballar a donar resposta a les seues necessitats, Mercadona col·labora des de fa 23 anys amb les diferents associacions que representen les persones celíaques, tant d'àmbit nacional, com la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), com d'àmbit autonòmic.

Amb estes i fruit del diàleg i la cooperació, la companyia participa en accions formatives i informatives amb l'objectiu d'ajudar a conéixer millor la malaltia celíaca en l'entorn social. Alguns exemples d'esta participació són:

  • L'edició de contes i guies de consulta per a ajudar a conéixer millor el col·lectiu celíac i així poder satisfer millor les necessitats d'este col·lectiu.
  • La participació en sessions de coinnovació, tallers formatius i jornades organitzades per les diferents associacions.

Infografia en espanyol

Día del Celíaco. Cada día en Mercadona

Celiaquia: 2 % de població, 100 % d'implicació

Mercadona està compromesa amb la comunitat celíaca i continua treballant per a oferir una àmplia varietat de productes sense gluten sent fidels al lema d'oferir la màxima qualitat al menor preu possible sempre.

Vídeo en espanyol

Per a desenvolupar este assortiment sense gluten, Mercadona compta amb més de 200 proveïdors especialistes que treballen dia a dia en l'elaboració i millora d'estos productes, garantint la seua qualitat no solament des del punt de vista organolèptic, sinó també garantint-ne la seguretat alimentària, una composició nutricional tan equilibrada com siga possible i sent, a més, respectuosos amb el medi ambient.

Productes sense gluten de Mercadona

Coneix més sobre els productes sense gluten Hacendado amb els quals poder fer diferents receptes.