Invisible, los desodorantes Deliplus que evitan la aparición de manchas en la ropa.

Invisible, la nova línia de desodorants Deliplus: Oblida't de les taques a la roba!

27 de juny de 2017

Si el més important per a tu és evitar taques a la roba sense perdre protecció contra la suor, Deliplus et presenta la seua línia de desodorants Invisible. La tecnologia Invisible d'aquests desodorants Deliplus optimitzen l'ús d'actiu antitranspirant per a minimitzar l'aparició de taques, arribant fins a 48 hores de protecció.

La seua fórmula incorpora agents emmascarants, emol·lients, hidratants i condicionadors que disminueixen l'aparició de taques blanques i grogues a més de proporcionar una agradable sensació d'hidratació i suavitat a la pell.

La tecnologia Invisible de la nova línia de desodorants Deliplus, ha sigut testada en diferents colors de roba per a disminuir l'aparició de taques.

Les seues fragàncies estan creades especialment per a una Línia Invisible home i una Línia Invisible dona.

És recomanable:

Per a garantir l'eficàcia del desodorant l’aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si utilitzem roll-on, l’aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, 3 vegades per a obtindre una cobertura bona i uniforme. Deixar secar totalment abans de vestir-se.
  • Si utilitzem esprai, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell durant 2-3 segons i deixar secar.

Línea Invisible de Desodorants Deliplus. Protecció en el teu dia a dia.

Altres Recomanacions:

Vols conèixer les diferents línies de desodorants antitranspirants Deliplus? Et recomanem la lectura d'aquest article.