Nuevos Desodorantes Antitranspirantes Deliplus

Nous Desodorants Antitranspirants Deliplus.

08 de juny de 2017

Els nous Desodorants Antitranspirants Deliplus et protegeixen fins a 48 hores amb agradables i duradores fragàncies que respecten la suavitat i la cura de la teua pell. A més no contenen alcohol.

Sabies que cada persona necessita un tipus de protecció específica? Descobreix quin és el teu amb la nova Línia de Desodorants Antitranspirants Deliplus.

Pots triar entre diferents línies:

Cura:

 • Seda: Desodorants Antitranspirants Deliplus amb extracte de seda. Estan especialment indicats per a les dones que volen suavitat en la seua pell sense perdre protecció.
 • Àloe: Indicat per als homes i dones que busquen hidratació i cura de la seua pell, els Desodorants antitranspirants Deliplus estan enriquits amb extracte d’Àloe Vera.
 • I a més, ho tens disponible en versió mini Perfecte per a portar-lo a totes parts!
 • Avena: Els Desodorants Antitranspirants Deliplus d'aquesta línia estan formulats amb extracte d’Avena i protegeixen la pell tant d'elles com d'ells amb delicadesa però sense renunciar a la seua protecció 48 hores.

Protecció Plus:

 • Línia de Desodorants Antitranspirants Deliplus especialment indicada per a aquelles persones que necessiten una protecció extra cada dia. Per això hem formulat aquests desodorants amb ingredients naturals com l'Argila Blanca i el Caolí que ajuden a potenciar la protecció contra la suor. L'Argila Blanca i el Caolí són minerals naturals que tenen propietats per a absorbir la humitat i l'excés d'oli en la pell. A més, et protegeixen durant més de 48 hores.
 • Disposem d'una línia específica per a dones i una altra per a homes amb fragàncies adaptades a cadascun.

Perfum Intens:

 • Amb tots els avantatges dels nostres nous Desodorants Antitranspirants Deliplus i amb una intensa i agradable fragància femenina que envoltarà la teua pell aportant-li suavitat i protecció.

Línia Invisible:

 • Evita les taques sobre la pell i la roba gràcies a l'ús d'actius que disminueixen els residus visibles mantenint la seua eficàcia durant 48 hores. Amb la finalitat d'adaptar-nos a les necessitats de cadascun disposem d’una Línia Invisible Home i una Línia Invisible Dona.

Totes les línies estan disponibles en roll-on i spray perquè tries el que més t'agrade.

¿Cóm els utilitze?

 • Sempre aplicar sobre la pell neta i seca.
 • Deixar secar abans de vestir-se.
 • Roll-on: per a obtindre una cobertura uniforme, aplicar sobre l'aixella 3 vegades de dalt a baix.
 • Spray: primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell durant 2-3 segons i deixar secar.

Desodorants Antitranspirants Deliplus, protecció en el teu dia a dia.

Altres Recomanacions

Si no t'hidrates la pell al matí per falta de temps o deixes de fer-ho després de dutxar-te a la nit, ara pots fer-ho tot més ràpid hidratant-te sense haver d'esperar a que s'absorbisca la crema, gràcies a la nova Hidratant corporal bajo la ducha de Mercadona.