Agua perfumada Hippos para niños y bebés

Aigua perfumada Hippos per als més xicotets de la casa

14 de juny de 2017

L'Aigua Perfumada Hippos és ideal per a perfumar tant els bebès com els xiquets.

En els primers compassos de la vida és fonamental cuidar tots els aspectes que envolten el seu món sensorial. En concret, l'olor i el sentit de l'olfacte tenen una especial importància.

Des del moment que naixen, els bebès comencen a desenvolupar la seua memòria olfactiva, imprescindible per a crear un vincle agradable amb el seu entorn.

Aigua Perfumada Hippos, delicat aroma amb notes florals per al teu bebè

El delicat aroma amb notes florals de l'aigua perfumada Hippos és perfecte perquè el bebè establisca aquells reconfortants llaços olfactius i sensorials amb l'ambient que li envolta.

La seua fórmula d'ús diari està testada baix control dermatològic i pediàtric. És adequada per a bebès i per a xiquets fins als 12 anys d'edat.

Es presenta en un envàs transparent de 100 ml. i té una vida útil de 36 mesos (12 mesos una vegada obert). Ha de conservar-se en un lloc fresc i sec.

Instruccions d’ús de l'Aigua Perfumada Hippos

N'hi ha prou amb vaporitzar un poc d'Aigua Perfumada Hippos sobre la roba del teu bebè o xiquet abans d'eixir de passeig.

Advertència: No és recomanable utilitzar sobre una pell irritada, pel seu contingut en alcohol. S'aconsella la seua aplicació sobre la roba del bebè. Evitar el contacte amb els ulls.

Amb aquest article Mercadona reforça el seu compromís amb els productes d'origen espanyol, ja que l'Aigua Perfumada Hippos està fabricada per l'empresa alacantina Hippos Baby Care, S.L. dins de la seua línia cosmètica/pediàtrica.

Amb l'Aigua Perfumada Hippos el teu bebè tindrà sempre una completa sensació de frescor i benestar. El seu aroma amb notes florals vos transportarà a un món sensorial màgic!

Altres recomanacions

A Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família: cereals, mel, iogurt pasteuritzat després de la fermentació i llest per a prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado.