Gel de afeitar piel sensible de La Perfumería de Mercadona

Gel d'afaitar pell sensible

20 de abril de 2017

El gel d'afaitar pell sensible està especialment formulat per a facilitar el lliscament de la fulla, afavorint un afaitat suau i respectuós amb la pell. Conté Àloe Vera, que ajuda a suavitzar i calmar la pell i al·lantoïna que actua com a agent antiirritant.

Per a una aplicació ideal, banya lleugerament la pell amb aigua temperada i realitza un suau massatge fins a produir escuma. Després d'afaitar, retira les restes amb aigua i llest per a lluir una pell perfecta.

3 senzills trucs per a un bon afaitat:

  • Aprofita el moment de la dutxa: el vapor d'aigua, ajuda a obrir els fol·licles del pèl perquè l'afaitat siga més suau i menys agressiu.
  • Aplica el gel d'afaitar en xicotets cercles amb ajuda dels dits, deixa-lo actuar perquè penetre millor en la pell i actue ablanint el pèl.
  • Hidrata bé la pell després de l'afaitat; per a les pells sensibles l’àloe vera és l'ingredient perfecte que calma i hidrata, i al seu torn redueix la irritació.

Altres Recomanacions

Has provat Vido, la nova línia cosmètica per a l'home ja disponible a Mercadona? Es compon de sèrum antienvelliment, contorn d'ulls roll-on i crema facial hidratant 24 hores. Prova-la!