Nuevo Go-Lácteo de Cereales y Miel Hacendado

Nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado

04 de abril de 2017
  • Ideal per a xiquets a partir de 8 mesos i adults de totes les edats, per a prendre en qualsevol moment i lloc

A Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família. Cereals, mel, iogurt pasteuritzat després de la fermentació i llest per a prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado.

Aquestes postres de iogurt son perfectes per a prendre en qualsevol moment i en qualsevol lloc, de forma molt còmoda gràcies al seu format de butxaca. A més té tota la textura cremosa d'un iogurt grec i el 70% menys de greix. A més, no conté gluten.

Les postres de iogurt perfectes per a qualsevol edat

Els nous Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado són unes delicioses postres de iogurt que, per les seues característiques nutricionals, són perfectes per a xiquets a partir dels 8 mesos d'edat, així com per a adults de totes les edats.

Aquest producte manté tota la naturalitat possible en el seu procés d'elaboració, ja que no s'empren conservants, ni colorants, ni sucres afegits i, a més, també és apte per a celíacs perquè no conté gluten.

Aquest nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado és també una nova demostració de l'aposta de Mercadona per productes espanyols, ja que està elaborat a Espanya, per l'empresa espanyola Alnut, que té la seua seu a la localitat de Carlet (València).

Tria el teu Go-Lácteo Hacendado preferit

Ara ja pots triar fins a 4 varietats diferents de Go-Lácteo Hacendado, disponibles a Mercadona. Cada varietat està disponible en packs de 4 unitats de 90 grams cadascuna. Porta’l amb tu per a gaudir-lo quan vulgues!

  • Cereals i Mel (consum en xiquets a partir dels 8 mesos)
  • Maduixa i plàtan (consum en xiquets a partir dels 8 mesos)
  • Natural (consum en xiquets a partir dels 6 mesos)
  • Pera (consum en xiquets a partir dels 6 mesos)

Com prendre el teu Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado

Pots gaudir del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado quan vulgues i on desitges. Gràcies al seu format de butxaca pots tindre’l llest per a prendre en qualsevol moment i lloc.

El nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado es pot gaudir completament natural sense perdre gens de sabor ja que no necessita fred.

Aprofita el seu còmode envàs i pren-te’l a la temperatura que més t'agrade. El nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado és perfecte per a gaudir a l'oficina, portar-te’l de viatge o prendre-te’l al col·legi. Gaudeix de les teues noves postres de iogurt preferides!

Altres recomanacions

També et recomanem, per a xiquets a partir d'un any, el Preparat Làctic Creixement a partir d'1 any Hacendado. Amb cacau i cereals, està enriquit amb 13 vitamines, calci, ferro, zinc i àcids grassos Omega3.

Si busques tovalletes, et recomanem les tovalletes fresques i perfumades de Deliplus de 240 unitats.