Les fragàncies Simply Flowers celebren la primavera amb les seues notes cítriques, florals i de fusta. Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gesmiler envolten la teua pell i activen els teus sentits.

Fragàncies Simply Flowers

24 de abril de 2018

Envolta la teua pell amb les fragàncies de la línia Simply Flowers de Mercadona. Cinc propostes que combinen frescor, suavitat i romanticisme. Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gesmiler: unes eau de toilette florals, clàssiques i en sintonia amb els sentits. Les fragàncies Simply Flowers evoquen la primavera amb notes cítriques, empolvorades, dolces o a fusta. Descobreix la teua.

Idees per a gaudir de les fragàncies Simply Flowers

Després de la dutxa aplica't unes gotes de la teua colònia favorita Simply Flowers aprofitant que els teus porus estan dilatats i que la teua pell s'impregne més de la fragància. Tria qualsevol crema o loció de la línia de cura corporal Deliplus per a hidratar i suavitzar la teua pell.

Peònia

Fragància que revela notes florals envoltades en un suau cor de pètals. Família olfactiva floral, afruitada i verda. A què fa olor? Sobre un fons de fustes i musk equilibra notes de fruites del bosc i llima amb un delicat cor de peònies, roses i lliris.

Violeta

Eau de toilette inspirada en la violeta. Família olfactiva floral, empolvorada i violeta. A què fa olor? Duo de violetes i roses. Tocs de peònia i vainilla de jardí sobre un fons de fustes i musk.

Rosa

La rosa evoca un bouquet floral delicat. Família olfactiva floral i rosa. A què fa olor? Contrasta notes de rosa d'aigua i flors aquàtiques amb un suau cor de rosa blanca i peònia. Fons de sàndal i vainilla de jardí.

Flor del taronger

Posseeix notes sensuals i cremoses. Família olfactiva de fusta i flor de taronger. A què fa olor? Un delicat ram amb flor de taronger, bergamota, gesmiler, mare-selva i fulles verdes que es potencia sobre un fons de musk blanc, sàndal i ambre.

Gesmiler

Una fragància romàntica i femenina de gesmiler. Família olfactiva floral, de fusta i musk. A què fa olor? Combina les inconfusibles notes del gesmiler amb altres de muguet, peònia i acords marins. Fons subtil d'ambre, fusta de cashmere i musk.

Altres recomanacions

La primavera i l'estiu són els mesos ideals per a descobrir els nous gels de bany Deliplus. També, et recomanem les possibilitats per al tractament facial i corporal del nostre oli de coco.